Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti is úgy gondoljátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti is úgy gondoljátok, hogy a kicsit ducibb lányok sokkal odaadóbbak a szexben, mint a maguktól elszállt vékony "bombanők"?

Figyelt kérdés
24 éves srác vagyok, egyelőre nem gondolkodom komoly kapcsolatban, randizgatok ezerrel. Úgy vettem észre, hogy a ducibb lányokkal sokkal jobb a szex, sokkal odaadóbbak, hálásabbak, jobban odateszik magukat az ágyban, mint a szebbnek tartott, ún. "jó alakú" nők. Most már ott tartok, hogy egy szórakozóhelyen inkább a kicsit teltebb alakú lányokhoz megyek oda bepróbálkozni. Egyrészt sokkal nagyobb a sikeres leszólítások aránya, és eddig nekem sokkal jobb szexélményeim voltak ducibb lányokkal, mint modellalkatú, finnyás csajokkal, akik hozzá vannak szokva, hogy a srácok hálásak nekik, ha zsebkendővel méltóztatnak megfogni a fäszt. Valakinek vannak erről tapasztalatai?

2016. aug. 5. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A ducibb lányoknál is látni olyat hogy a lábadra rá nem taposna mert a föld fölött jár 1 méterrel...

Valóban kevésbé koptatnak le mivel míg egy jó nőhöz 10 férfi megy oda addig hozzá 2 vagy 1...

Az pedig hogy ki hálás és ki nem nem a súlytól függ...

2016. aug. 5. 17:26
 12/15 anonim ***** válasza:
19%
Egy újabb Fat acceptance mozgalom kérdés.:'-)
2016. aug. 5. 18:19
 13/15 anonim ***** válasza:
36%

Ott a pont utolsó,próbálják magukat nyugtatni,és ezért szídják az igazi nőies nőket,akik tesznek magukért.

Pedig általában a ,,duci" nők akik ugatnak mindig szídják a csinos nőket,irigyek rájuk,és ki vannak ha a pasik kidobják őket a nyavalyába.

Inkább lefogyni és edzeni kellene,csak az chipsszel nem megy meg tingilingi edzéssel.

2016. aug. 5. 18:24
 14/15 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha neked ez okoz örömet, hogy kihasználd a duci lányoknak az önbizalomhiány hajtotta teljesítményét, akkor csináld, de ettől még nem lesznek a vékony nők kevésbé jobbak!
2016. aug. 5. 19:10
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem eddig a ducik átlagban SOKKAL jobbak voltak. Q-va boldogok, hogy van pasijuk, aki hajlandó megpiszkálni őket. Egy sex-bomba evvel szemben kegyet gyakorol.
2016. aug. 5. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!