Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Árultak már el benneteket? Megbocsátottatok? 23l
Tudom, hogy megkell bocsátani. Nem vagyok haragtartó ember, csak rosszul esik. Most sem haragszom. Egyszerűen csalódott vagyok. Kiábrándult. Kihasználtnak, becsapottnak érzem magam. Egy olyan embertől, akin mindig segítettem, sosem vártam volna ezt. És pont belém rúgott... Persze voltak jelek, több is, de elnéző voltam, meg is lett az eredménye.
Történt veletek hasonló? Azt sem tudom, hogy osszam e ki (értsétek: nem ezt vártam tőle, nem gondoltam, hogy képes erre), vagy vegyem levegőnek... Jelenleg csak fáj. Mit csináltatok, ha veletek viselkedett így valaki?
Nem kell megbocsátani, csak érdemes magad miatt. Attól pedig, hogy megbocsátasz, még megszüntetheted vele a kapcsolatot, nem muszáj tovább beszélnetek/találkoznotok.
Illetve nem mindegy miért rúgott beléd, lehet, hogy rászolgáltál és nem beléd rúgás volt, csak úgy érzed.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!