Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 28 éves leszbikus nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 28 éves leszbikus nő lennél, összejönnél egy 16 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
Vagy kislánynak tartanád?
2010. ápr. 18. 13:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Amíg nem vagyok 28 éves leszbikus nő addig nem tudhatom erre a kérdésre a választ. :-)) F/34
2010. ápr. 25. 09:18
 22/26 anonim ***** válasza:

"Egy 16 éves még max. biszexuális"

Ez mekkora bullshit már?!! Hát én soha életemben nem vonzódtam pasikhoz, mindig is a csajok érdekeltek, csak később ébredtem rá hogy ezt így hívják és hogy nem egyedi eset. Ez nem egy olyan dolog hogy az ember X éves koráig heteró aztán másnap úgy kel fel, hogy "na akkor én meleg vagyok"

A kérdésre válaszolva így elméleti síkon nem hangzik túl bíztatóan, de aztán, hogy a valóságban hogyan alakul az más kérdés. Az a 12 év most még 20 év alatt azért sok, de 5-6 év múlva fel se fog tűnni.

De ha tényleg komoly érzelmek vannak bevállalnám.

Egyébként 14 év fölött nem számít pedofíliának.

"2002. szeptember 3-án az Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek találta a Btk. 199-es és 200-as paragrafusait és megszüntette azokat. Ennek következtében a beleegyezési korhatár automatikusan egységessé (14. év) vált a meleg és a heteroszexuális kapcsolatokban."

forrás: [link]

2010. máj. 19. 10:15
 23/26 Izééékeh11 ***** válasza:
hagyd békén.16 évesen még nem alakul ki teljesen a szexuális hovatartozása
2011. márc. 1. 17:17
 24/26 anonim ***** válasza:
A szexuális ösztön nem korfüggő. Én pl soha életemben nem vonzódtam férfiakhoz. Ezer meg ezer heteróban fel se merül, hogy kéne az életébe egy azonos nemű partner... velük akkor mi van?
2011. márc. 1. 17:48
 25/26 Izééékeh11 ***** válasza:
hát az van velük hogy vannak egy csomóan olyanok is akik csak azt "hiszik" magukról h pl. biszex vagy homok...nagyon sokan csak azért szexelnek meg vannak együtt azonos nemüvel mert kiváncsiak...
2011. márc. 4. 20:07
 26/26 anonim ***** válasza:

Biszex vagyok, de vàlaszolok a kèrdésre:

16 évesen az ember legnagyobb problèmàja az iskola és a csalàdja (esetleg a nemrég megkezdett diàkmunka). Sokuk problémài ilyenkor kezdenek tetőzni, amiket àltalàban 18-23 èves korban a különköltözés old meg, de ennek fontos szerepe van mert ilyenkor sajàtítjàk el a problèmakezelést és az önàllósàgot. Sok kamasz kísèrletezget a kapcsolatokkal, melynek többsége "tanulópénzkènt" vègzi.

Azèrt nem jönnék össze egy ilyen lànnyal, mert ez az a korszak amikor a "kislàny" felnőtt nő lesz: ha valamit elcsesznèk, akkor az a szemèlyiségen vagy örök nyomot hagyna vagy évek teràpiàjàba kerülne feldolgozni. Ràadàsul 12 év nekem baromira nagy korkülönbsèg (persze lehet màsoknak boldog pàrkapcsolata, de szerintem ez màr sok).

2019. dec. 14. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!