Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 28 éves leszbikus nő lennél, összejönnél egy 16 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Vagy kislánynak tartanád?2010. ápr. 18. 13:28
11/26 anonim válasza:
Ha ő is akarja akkor miért ne, max nem jön össze hosszútávra.
12/26 anonim válasza:
K'urvára nem! Egy 16 éves még max. biszexuális, viszont ha egy felnőtt nő ráakaszkodik, és elkezd ragaszkodni hozzá, akkor tovább torzítja a lelki világát, ahelyett hogy hagyná hogy lecsengjen ez a téma, és a lánynak valaha lehessen még egy saját normális családja. Ez egyszerűen csak egy gonosz, önző dolog szerintem.
13/26 anonim válasza:
01:29 Teljesen egyet értek vele!
Sztem az a 16 éves lány, egy 28 éves nővel, max csak kíváncsiságból jönne össze nem hosszútávra.
Egyébként annak a 16 éves lánynak, egyszer lehet egy normális családja, ami most van hogy ő habi leszbikus max hirtelen felindulás. 28 éves nőő ?? jézusom hol élünk... 28 éves lennék. örülnék ha lenne egy férjem és már család alapításon gondolkodnék.. nem hogy össze áljak egy 16 éves kamasz lánnyal.
15/L
14/26 anonim válasza:
Nekem tökmindegy,gyertek át hozzám mindketten.
15/26 anonim válasza:
01:29 szívemből szólt!
Egy 16 éves nekem ne mondja, hogy 100% leszbikus. A másik meg nem éri be azzal, hogy meleg, még pedofil is?!
16/26 anonim válasza:
Sok okos! 16 évesek már rohadtul nem tartoznak a pedofília témakörébe!!! :S
17/26 anonim válasza:
Előző! Majd ha felnősz, átértékeled. A 16 még gyerek.
19/26 anonim válasza:
Nem, inkább a válaszadókkal dugasd meg magad, a kislányokról meg szállj le!
20/26 anonim válasza:
18 év alatti személlyel homoszexuális kapcsolatot létesíteni bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!