Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem érzitek ezt megalázónak?
"ez olyan mintha én minden szex után azt mondanám neki, hogy mosogasson cserébe. De nem teszem mert nemvagyok sem ribi sem bunkó"
pedig ezzel a kijeltéssel pont azt igazolod, hogy bizony egy elkényeztetett bunkó ribi vagy
Én a helyedben ha legkozelebb el akarna vinni munkába, elutasítanám és inkább mennek gyalog vagy biciklivel. Nekem senki se vessen semmit a szememre.
Szépen is meg lehetne kérni a másikat. Elvégre emberek vagy mik lennenk.
miért kéne mosogatnia neki szex után? elvileg a szexet mindketten akarjátok, élvezitek, tehát nem teszel neki szívességet...
én biztosan elküldtem volna a p icsába, ha ilyen undorító stílusban vakkantott volna oda.
igazából a kiakadás mértéke attól függ, hogy amúgy hogy viselkedik. ha ez a stílus ilyen egyszeri alkalom volt, akkor nem nagy gáz. ha rendszeresen beszél úgy, mintha a seggéből rángatott volna ki, akkor van értelme ezen tovább kattogni.
Itt nem arról van szó, hogy lemoshatja vagy sem. Kölcsönösen mindenben egymás kedvében járnak, ez természetes. De ezt kikövetelni ilyen közönséges módon az már nem is bunkó hanem surmó dolog.
Megkérni szépen lehet bárkit bármire. Az egészen más.
A hangsúlyon sok múlik, ahogy mondja a "barátja", de inkább csak szexpartnernek lehet az ilyent nevezni, barátnak semmiképp, mert az emberként beszélne vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!