Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem érzitek ezt megalázónak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem érzitek ezt megalázónak?

Figyelt kérdés
Naszóval a barátom mindan reggel elvisz dolgozni, és nemrég a pofámba vágta, hogyha már ennyit járkál utánnam akkor igazán lemoshatnám már az autóját. Mindezt valami olyasmi hangsúllyal mintha egy csicskával beszélne, nem a barátnőjével. Legalább kért volna meg szépen és akkor nemlennék kiakadva.Külömben sem kértem soha, hogy vigyen el, ő ajánlotta.

2016. aug. 3. 17:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20%

"ez olyan mintha én minden szex után azt mondanám neki, hogy mosogasson cserébe. De nem teszem mert nemvagyok sem ribi sem bunkó"

pedig ezzel a kijeltéssel pont azt igazolod, hogy bizony egy elkényeztetett bunkó ribi vagy

2016. aug. 3. 17:43
 12/16 anonim ***** válasza:
93%

Én a helyedben ha legkozelebb el akarna vinni munkába, elutasítanám és inkább mennek gyalog vagy biciklivel. Nekem senki se vessen semmit a szememre.

Szépen is meg lehetne kérni a másikat. Elvégre emberek vagy mik lennenk.

2016. aug. 3. 17:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy parancsolta, az bunkóság volt. De az, hogy fuvaroz, minden nap csak 15 percet, az kb havi szinten plusz tízezer forint is lehet neki, ha nem több. Ezért cserébe fizetni egy 1500 forintos gépi mosást nem nagy cucc. Nálunk fordítva van, nekem van kocsim, és mikor megkértem barátomat, hogy kérlek vidd el a kocsit lemosni, ő szó nélkül elvitte. Az adok-kapok oda vissza működik. De tény, hogy szépen is lehet mondani.
2016. aug. 3. 18:51
 14/16 anonim ***** válasza:

miért kéne mosogatnia neki szex után? elvileg a szexet mindketten akarjátok, élvezitek, tehát nem teszel neki szívességet...

én biztosan elküldtem volna a p icsába, ha ilyen undorító stílusban vakkantott volna oda.

igazából a kiakadás mértéke attól függ, hogy amúgy hogy viselkedik. ha ez a stílus ilyen egyszeri alkalom volt, akkor nem nagy gáz. ha rendszeresen beszél úgy, mintha a seggéből rángatott volna ki, akkor van értelme ezen tovább kattogni.

2016. aug. 3. 20:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Giga taho, en tuti otthagynam ezzel az eletfelfogassal. Atyam mekkora tuskok vannak...
2016. aug. 3. 22:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Itt nem arról van szó, hogy lemoshatja vagy sem. Kölcsönösen mindenben egymás kedvében járnak, ez természetes. De ezt kikövetelni ilyen közönséges módon az már nem is bunkó hanem surmó dolog.

Megkérni szépen lehet bárkit bármire. Az egészen más.

A hangsúlyon sok múlik, ahogy mondja a "barátja", de inkább csak szexpartnernek lehet az ilyent nevezni, barátnak semmiképp, mert az emberként beszélne vele.

2016. aug. 4. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!