Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyit számít a külcsín? /L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyit számít a külcsín? /L

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, ha egy jó nő kér/kérdez valamit, a férfiak olyanok lesznek, akár a kezes bárányok. Röviden: Elgyengülnek. Már-már 'megbambulnak'.

Elég egy csinos pofi, jó $*gg/mell és a pasi olyanná válik, mint egy idomitott pincsi? Úgy értem nem mond nemet, ugrik egy szóra stb.

2016. aug. 3. 15:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ne keverd össze a férfit a papuccsal :D
2016. aug. 3. 18:11
 12/13 anonim ***** válasza:
48%

Igen a ferfiak zome ioyen, es valami hihetetlenul cukinak tartom oket es mindig ertekelem a segitseguket, elozekenyseguket....sosem tartom se szanalmasnak, se rohejesnek, hanem olyan edes-nek amikor igy bebambulnak, sztem ez halal aranyos.

Az udvarias pasikat pedig imadom, mert en is az vagyok. Ha kinyitjak az ajtot megkoszonom, sot en is kinyitom masoknak, ha segitenek es is segitenek....ezek normal dolgok:-)Az meg kulon edes amikor valamelyik elkezd dadogni amikor hozza szolok, sztem ezek aranyos dologok es ertekelendok.:-)

2016. aug. 3. 23:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem minden férfi ilyen, de egy jó részük igen. Volt már szerencsém többször is azt látni, amikor vagy vidékről, vagy a város másik feléről mentem haza komoly málhával, hogy egy pasi egy légtérben mégis az egy db plázás zacskóval látványosan szenvedő cicababa segítségére rohant rögtön, pedig látta, hogy én is ott vagyok. Csak én túlsúlyos vagyok (nem vágósúly kategória), a csaj meg vékony, feszes mellű. Egyikünk sem kérte meg direkt, és nemcsak ilyen prolinak kinéző meg kifejezetten jóképű pasasok voltak.

De ennek ellenére rengeteg tök normális, kedves férfi van, aki mindenkinek segít. Inkább az ilyen élményeimre koncentrálok.

2016. aug. 4. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!