Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy köszön el a telefonba a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy köszön el a telefonba a pasi számít?

Figyelt kérdés

Barátom a telefonba csak simán csáóval köszön el. Nem mondja, hogy csók/puszi stb. Régebben legtöbbször puszival köszönt el. Ez számít valamit. Más téren nem érzek negatív változást.

Köszi

2016. júl. 26. 17:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Számomra legalább is ez a csáó olyan alpári és lekezelő stílusú, de lehet, hogy csak túl reagálom.

Ha téged zavar, akkor közöld ezt vele.

Az én párom mindig csókkal köszön el.

2016. júl. 26. 17:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Én is pont így látom :( Most először köszönt így el. Nem is tudtam mire vélni. Ő köszönt először, hogy csáó. (meg is döbbentem így még nem köszönt)Én mondtam, hogy puszi szia, ő meg erre ismét, hogy csáó.
2016. júl. 26. 17:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Bocs, de nem hiszem el, hogy ez a felnőtt párkapcsolatok kategória, nem pedig a dedó alsó tagozat.
2016. júl. 26. 17:52
 4/11 A kérdező kommentje:
nem értem a problémádat. Nekem ez egy kérdés és kíváncsi vagyok, hogy mások erről mit gondolnak és hogy ezen úgymond mennyire kell aggódnom stb. ha nem akarsz válaszolni/segíteni nem kötelező.
2016. júl. 26. 17:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Mi csókkal szoktunk.Azt nem tudom,hogy mennyire kell aggódni,lehet észre sem vette magát.Ettől szerethet.
2016. júl. 26. 18:00
 6/11 A kérdező kommentje:

köszi #5-ös. Lehet. Csak nekem ez annyira furán hatott kb 1 órája történt azóta ezen kattogok. (tesójának szokott így köszönni eddig nekem nem így szokott). Nem szólok neki lehet tényleg észre sem vette.

Várom még a véleményeket/válaszokat

2016. júl. 26. 18:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Kell aggódni, méghozzá érted, ha ekkora baromságokon képes vagy kattogni, hogy egyszer puszi helyett csáóval köszönt el a pasid a telefonban. Lehet, hogy kezeltetni kéne a paranoiádat. Más hülyeségen nem szoktál kattogni?
2016. júl. 26. 18:12
 8/11 A kérdező kommentje:
#7-es: Köszi....miért akkor szerinted ezen nincs mit aggódni?
2016. júl. 26. 18:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Nincs. Szerintem ugyanolyan egészséges a gyerek, mint tegnap.
2016. júl. 26. 18:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem számít. Az már annál aggasztóbb, hogy ilyenek miatt problémát gyártasz a semmiből.
2016. júl. 26. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!