Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit számít a külcsín? /L
Megfigyeltem, ha egy jó nő kér/kérdez valamit, a férfiak olyanok lesznek, akár a kezes bárányok. Röviden: Elgyengülnek. Már-már 'megbambulnak'.
Elég egy csinos pofi, jó $*gg/mell és a pasi olyanná válik, mint egy idomitott pincsi? Úgy értem nem mond nemet, ugrik egy szóra stb.
Amit leírsz, az lealacsonyító ránk nézve.
Nem, nem minden férfi ilyen.
Számítani számít, de ez az élet velejárója.
Tudod, még most is van az a tévhit, hogy szép=rendes, értékes.
26/F
Teljesen határozottan kijelenthetem, hogy nem vagyok jó nő, egyszerűen csak nő. Meg néha kedves, és általában jófej. És ha bármelyik kollégától kérek valamit, zokszó nélkül ugrik és segít. Akár a polc tetejéről kell levenni valamit (160 centivel elérhetetlen messzeség), akár elakadtam valamivel (szőke vagyok, hát na...)
Szerintem nem ezen múlik. Úgy általában ha egy nő szimpatikus nekik, akkor szívesen játsszák a lovagias, erős férfit.
Meg láttam én már olyat is, mikor egy igen dekoratív lány küzdött a szupermarketben egy tíz kilós kutyatáppal, és két srác csak nézte, és közben majd bevizeltek a röhögéstől. Eszükbe nem jutott volna odalépni.
Nem elég egy csinos pofi meg jó segg, ha az a hölgyemény mondjuk lekezelő velem, akkor nem biztos, hogy segíteni fogok neki.
Nem a kinézet számít, hanem a kedvesség, egy bátorító mosoly, jóindulat...
A legtöbb férfi valóban ilyen, ne törődj velük, vannak kivételek.
A nők nagy részénél is így megy, nem mindegy, hogy egy csendes, introvertált, félénk fiú tesz valamit, vagy egy izmos alfahím - nem ugyanaz a reakció.
Nekem mindegy,hogy ki hogyan néz ki, ha valaki kér/kérdez tőlem valamit,akkor megpróbàlok segíteni..tudom,félre lettem nevelve :P
Egyébként nekem nem annyira szàmít a $*gg/ mell,de egy csinos pofitól teljesen 'megbambulok' :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!