Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek bejönnek a teltkarcsú nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejönnek a teltkarcsú nők?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy sokaknak mást jelent a teltkarcsú szó. Linkelnétek nekem olyan nőket, akikre szerintetek illik ez a jelző és szépnek találjátok?

2016. aug. 3. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Bejönnek. Nem linkelek. Nem nehéz elképzelni. Olyan nők akik teltek mellben és picit fenékben, közben pedig karcsú derekuk van, azaz oltári dögösek!
2016. aug. 3. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
2016. aug. 3. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Nos rákerestem a teltkarcsú szóra, de egyetlen képet találtam, ami tetszett, szóval sztem nekem nem jön be:

[link]

Találtam olyan formát, ami nagyon bejön, hát Kim köszönt vissza a képről:

[link]

Aztán elkezdtem nézni, hogy milyen kulcsszóra keresve jönnének be nekem tetsző formák végül egyszerűnek bizonyult a képlet: "booty"

:)

2016. aug. 3. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:
2016. aug. 3. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
2016. aug. 3. 12:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem, csak azok.
2016. aug. 3. 12:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mai világban: Nagyon kövér nőkre is teltkarcsúnak hívják.
2016. aug. 3. 15:07
 8/9 Titusztitusz ***** válasza:
Sajnos én nem értek a linkeléshez,de néhány szóval el tudom mondani,hogy én mit értek "teltkarcsu hölgy" alatt...Az olyan hölgyeket,akiknek VASTAG,ERŐS lábuk van,nagy fenekük,és nagy mellük...
2016. aug. 3. 15:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Teltkarcsú az a duci, dundi előtti fokozat. Klasszikus homokóra alkattal, tehát nagy mell, gömbölyű popó, hangsúlyos derékkal, ami nem karcsú, hanem husis, de a széles csípő nagy mell miatt optikailag vonzó marad.
2016. aug. 3. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!