Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki tud elegánsan, szexin cigizni, akkor az tetszik nektek?
Hogy lehet szexin cigizni? :D
A cigizés nálam már helyből kizáró tényező, elég volt nekem egész gyerekkoromban anyám büdös cigiszagát érezni, konkrétan öklendezek tőle, soha senkin nem akarok cigiszagot érezni, undorodok tőle. Az érdekel a legkevésbé, hogy káros, gondolom az is káros, hogy én Pesten a Körúton mászkálok nap mint nap, szóval nem ez zavar... A dohányzás egyéb formáival nincs bajom, a barátom pipázik, ő szerintem szexi olyankor, és annak finom illata is van (A cigiről leszokott még mikor csak ismerkedtünk, elég volt egyszer megjegyeznem, hogy nem szeretem a szagát)
Az számomra valahogy nem szexi és nem vonzó, hogy forog a gyomrom, olyan rettenetesen büdös valaki :D
22L
Le fogtok pontozni, de megértem a kérdezőt. Szerintem a dohányzás igenis szexi. Persze kártékony, és büdös, de semmi sem fekete vagy fehér. Amikor egy férfi dohányzik, valahogy magabiztosabbnak tűnik, és ez szexi.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!