Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki tud elegánsan, szexin cigizni, akkor az tetszik nektek?
Figyelt kérdés
(mindenki kommentjó érdekelne korral)2016. aug. 3. 07:13
1/16 anonim válasza:
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy szexis lenne a sárga fog, a büdös száj, a bűzlő ruházat és haj, vagy a nikotin szagú, sárga kéz.
Kifejtenéd bővebben?
2/16 anonim válasza:
Sajnos nálam hátrány, ha valaki dohányzik (nem dohányzom), így nem tud tetszeni bárhogyan is csinálja. Olyat eltudok képzelni, hogy egy nő annyira bejön, hogy az sem zavar, ha cigizik. Ez viszont nem azért lesz, mert szexin cigizik, hanem a nő miatt.
3/16 anonim válasza:
Igen, nagyvilági szexis nő, már ha vissza mész úgy száz évet. Zavarni most sem zavarna, mert én is füstölök ezerrel, de szexibb nem leszel tőle.
4/16 anonim válasza:
Pont annyira, mint ha tudna szexisen fingani.
5/16 anonim válasza:
Hogy lehet szexin, elegansan tudorakot kapni?
6/16 Költőnő? válasza:
Dohányzom, de sztem nincs olyan h szexis cigizés. Max a tinik hiszik így.
7/16 anonim válasza:
Sajnos a dohányzás mellékhatásai akkor is ugyanazok,bárhogy cigizel is,így nem, nekem nem tetszik.
22F
8/16 anonim válasza:
Akarmilyen módon teheti, ciki. Akinek a bazi nagy "megdöglesz, ha szívod" felirat sem elég elrettentő, hogy ne csinálja, az nem szexi, hanem végtelenül buta és gyenge ember. Ez tálalástól független. Nem tud szexi lenni.
9/16 anonim válasza:
Nem dohányzók körében a dohányzás majdnem mindig lesajnálnivaló szánalmas pótcselekvés lesz, és ezen nem nagyon segít, ha egy mozdulat talán szexis.
10/16 anonim válasza:
Kinek mi. Nálam a dohányzás eleve kizáró tényező párválasztáskor. Nem azért, mert nem lehet "szexi", hanem mert a szervezetem érzékeny a dohányos közegre. Van pár dohányzó kollégám, velük is tartok pár lépés távolságot, akkor is, ha éppen nem ott szívják az orrom előtt, mert érzem rajtuk, ők nem biztos, hogy érzik magukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!