Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapest-Norvégia távnál oké a havi 1 találkozó?
Ekkora távolságokat ti miért neveztek egyáltalán kapcsolatnak?!
Már egy 100 km-nél is össze-vissza dug a másik távkapcsolatban...
#5-ös: sajnálom, hogy így látod de valóban nem mindenkinél létszükséglet a rendszeres szex. Főleg nem vadidegen emberekkel. Ha szeretsz valakit akkor képes vagy kivárni érte a külön töltött időt.
#6-os: bocsi, kicsit indulatosan reagáltam. Nem is önigazolásra van szükségem csak nyilván ez a havi 1 is olyan kevésnek hangzik. De tekintve azt, hogy vannak akik rövidebb távokon ritkábban találkoznak azt hiszem kihoztuk a maximumot. Ti milyen sűrűn találkoztok? Ha jól tudom kb. azonos lehet a távolság mint nálunk.
Csak rajtatok áll hogy működni fog e vagy sem.
Sokan belebuknak, de van akinek működik.
Talán azt mondom vérmérséklettől is függ.
Nálunk 2 hetente jártam haza hétvégékre, plussz évi 24 nap szabi. Mégis szinte az elejétől kezdve (mint utólag kiderült) másfelé kacsintgatott a feleségem.
1 év szerintem nagyon gyorsan elmegy és kibírható. De a fenti példámból kiindulva nem mindenki gondolja így....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!