Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Budapest-Norvégia távnál oké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapest-Norvégia távnál oké a havi 1 találkozó?

Figyelt kérdés
Havonta tudjuk megoldani a találkozást, de akkor több napot együtt vagyunk. Ekkora távnál szerintetek "jó" ez a rendszeresség? Többször sajnos nem tudunk a pénz hiányának függvényében. De amíg így kell élnünk (kb 1 év) addig ez így működhet?
2016. aug. 1. 10:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Van aki németből nem megy ilyen gyakran sőtt még ausztriából sem úgy hogy gyerekei is vannak otthon, szóval ez így ekkora távnál rendben van szerintem.
2016. aug. 1. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha azt mondjuk, hogy nem oké, akkor tobb penzetek lesz a talalkozasra vagy mi?
2016. aug. 1. 10:54
 3/8 A kérdező kommentje:
#2-es, természetesen nem. Te jobban érzed esetleg magad, hogy kötekedsz tök fölöslegesen?
2016. aug. 1. 11:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem kotekedtem, csak kerdeztem hogy akkor mi ertelme ezt megkerdezni. Ha onigazolast keresel masoktol hogy mukodni fog, akkor meg mar regen rossz. Mondom ezt 2000 kmes tavkapcsolattal magam is.
2016. aug. 1. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Ekkora távolságokat ti miért neveztek egyáltalán kapcsolatnak?!

Már egy 100 km-nél is össze-vissza dug a másik távkapcsolatban...

2016. aug. 1. 11:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolso, ne magadbol indulj ki... ha valaki szereti a masikat, akkor nem az lesz a legnagyobb szukseglete hogy vadidegenek ala/fole rakja magat, hanem hogy azzal az eggyel probalja megoldani... legalabbis a felnottek igy csinaljak. Tini vakarcsokrol akiknek a szex a legfontosabb prioritas, szerencsere nem tudok.
2016. aug. 1. 11:23
 7/8 A kérdező kommentje:

#5-ös: sajnálom, hogy így látod de valóban nem mindenkinél létszükséglet a rendszeres szex. Főleg nem vadidegen emberekkel. Ha szeretsz valakit akkor képes vagy kivárni érte a külön töltött időt.

#6-os: bocsi, kicsit indulatosan reagáltam. Nem is önigazolásra van szükségem csak nyilván ez a havi 1 is olyan kevésnek hangzik. De tekintve azt, hogy vannak akik rövidebb távokon ritkábban találkoznak azt hiszem kihoztuk a maximumot. Ti milyen sűrűn találkoztok? Ha jól tudom kb. azonos lehet a távolság mint nálunk.

2016. aug. 1. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Csak rajtatok áll hogy működni fog e vagy sem.

Sokan belebuknak, de van akinek működik.

Talán azt mondom vérmérséklettől is függ.

Nálunk 2 hetente jártam haza hétvégékre, plussz évi 24 nap szabi. Mégis szinte az elejétől kezdve (mint utólag kiderült) másfelé kacsintgatott a feleségem.

1 év szerintem nagyon gyorsan elmegy és kibírható. De a fenti példámból kiindulva nem mindenki gondolja így....

2016. aug. 1. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!