Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Randi vagy találkozó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi vagy találkozó?

Figyelt kérdés
Ha egy srác akivel jóban vagytok, elhív valahova h kettesben töltsetek egy egész napot, és még a programot sem tudnátok mi lenne, mert ő dönt, minek neveznétek ezt a találkozót?
2016. jún. 3. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem mindegy az elnevezés?

Most az, hogy randi, vagy találkozó? Mind a kettő ugyanazt jelenti, csak szinonimái egymásnak.

2016. jún. 3. 21:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Én azért különbséget tennék, randinak csak azt hívom ahol 'potenciális párjelölttel' találkozom, de találkozónak meg azt amin egy barátommal/barátnőmmel találkozom, akivel nem tervezek párkapcsolatot.
2016. jún. 3. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor döntsd el, hogy ezt a srácot hova sorold az ismertségetek alapján!
2016. jún. 3. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Alapvetően ott vannak elcseszve az ilyen találkák, hogy a férfiak 99%-ban randinak tekintik, míg a nőknek max 40-45%-a, a többi nő simán képes azt gondolni, hogy ez csak "baráti találkozó",de ezzel magukat csapják be. Ha egy férfi elhív egy nőt kettesben akkor az mindenképp azt jelenti ,hogy erősen vonzódik hozzá, aztán ezen belül persze lehetnek változatok, mert van aki csak dugni akar, meg van aki jobban meg akarja ismerni a másikat, szimpatikus neki ,de a vonzalom az ilyen esetben alap. Én legalábbis még sosem hívtam el direktbe kettesbe találkozni olyan lányt, akihez nem vonzódtam.
2016. jún. 3. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!