Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a barátnőmet, vagy csak nekem van kényelmes felfogásom?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy mond azt mondja nekem ügyesnek kell lenni az életben és hajtani minden egyes fillér után. Én ezzel egyet értek és jó felfogása csak ő átesett a ló másik oldalára. Mert azt az ötletet vetette fel nekem hogy munkahely, tanulás (egyetem) és különböző pályázatok megírása közben még vállaljak munkát, ha kell akkor estig. Az az indoka, hogy nem akar olyan férfit aki lusta mint az apja. Ebből sok veszekedés van mert 8:00-16:00 dolgozom, igaz nem minden nap de akkor az egyetemen vagyok, pályázatokat írok és valamint levéltárakban ülök mert történész kutatónak tanulok. Sokszor még publikálok is és ezért nem fél bele még 1 munka. Ő nem érti meg hogy hulla fáradt vagyok.2016. júl. 31. 14:52
11/20 anonim válasza:
És komolyan azt hiszed, hogy az MA-t munka mellett, heti pár napban elvégzed és majd kutató leszel? Ez itt most a két szék közt a pad alá tipikus esete.
12/20 A kérdező kommentje:
Kénytelen vagyok így megoldani egy darabig! Mert kell a pénz saját magam fenntartására. Meg hatalmas cirkuszok vannak így is a barátnőm anyjával mert így sem dolgozom eleget és nem keresek pénzt. Nagyon nehéz minden oldanak megfelelni minden téren. Legalább addig lesz ez a megoldás ameddig felvesznek doktorira. Minden honnét így is támadások érnek mert: nem keresek eleget, nem tartom el jól magam, nincs kocsim, lakásom, nem étkezem étterembe és olyan alkoholista és semmirekellő leszek mint a párom apja. Ennél többet meg nem vagyok képes kihozni magamból, hogy a kecske is és a káposzta is megmaradjon. Mert vagy az álmomat kell feladnom vagy a barátnőmet!
2016. júl. 31. 17:55
13/20 anonim válasza:
Sajna szerintem olyan teruletet valasztottal amibol meg magadat sem tudod majd fent tartani...
14/20 A kérdező kommentje:
Hát igen ez van!
2016. júl. 31. 18:36
15/20 anonim válasza:
És ha tudod, akkor miért nem akarsz rajta változtatni?
16/20 A kérdező kommentje:
Min?
2016. júl. 31. 18:50
17/20 anonim válasza:
Hogy ebből nem fogsz tudni megélni?
18/20 A kérdező kommentje:
Megpróbálok megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy mehetek Londonba mosogatni vagy hamburgert árulni :)
2016. júl. 31. 18:56
19/20 anonim válasza:
Nem kell ilyen drasztikusan felfogni. Itthon is vannak jó munkák, diplomával meg nyelvvizsgával főleg.
20/20 anonim válasza:
En csak azt nem ertem, hogy miert kell ennek ekkora feneket keriteni?
En heti 5 napban dolgozom foallasban, es szeptembertol hazat ujitok es mesterkepzesre jarok levelezon. Utana meg doktori. Szerintem siman meg lehet oldani a teljes munkat is, nem kell ennyire martirkodni mint ahogy te csinalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!