Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek barátnőmet más ragyogtatja helyettem?
A barátnőm kiutazott USA-ba dolgozni egyetemistaként egy táborba. 4 éve alkotunk egy párt, és nagyon el akart menni. így úgy véltem hogy menjen nyugodtan. Már több mint egy hónapja kint van. Nagyon jól érzi magát és közben jobban keres mint én.
A fő probléma azzal van, hogy nagyon jóban lett egy sráccal a táborból. Vele van szinte mindig mert csak ők ketten lettek előléptetve, így kicsit jobb melójuk van mint a többségnek. A srác nem magyar. Kezdek féltékeny lenni, mert nincs olyan hét h a srác ne posztolna közös képet a párommal amin olyanok mintha egy pár lennének. Alatta lévő kommentekben is olyanok mintha egy párnak szólnának nem pedig egy barátnak. Múltkor skypoltam párommal és megjelent a srác is, és "darling"-nak hívta. Engem ez nagyon felidegesített. Barátnőm szeret ez biztos. S tény, hogy mindig nagyon rugalmasan kezelte a fiúbarátokat. Ez engem eddig nem zavart mert én is ottvoltam. de tény, hogy ilyen kiegyensúlyozottnak sosem láttam és ez mind a srác miatt van. Ő egy barát számára, de mégis ő ragyogtatja az én páromat. S ez számomra kudarc élmény, hogy nekem sosem sikerült. Olyan boldog a képeken és gyönyörű.
Barátaim mind azt hiszik h lecserélt engem arra a srácra.. s én hiába mentegetőzök
Szerintetek mit tegyek? Nem akarom elveszíteni
:/
Sajnállak, komám.
Szóval. Ha elég tökös vagy, és kell a csaj, akkor lenyomod a féltékenységet.
Ha ez nem megy, akkor sansztalan a dolog.
26/F
Az nem jutott eszedbe, hogy utána menj?
Én azt fogom tenni. :)
F
Biztos h nem dugnak :D bizok benne és ismerem az értékrendjét
Az pedig biztos h nem elöny h külföldi a srác, mert gondoljatok bele ott számtalan külföldi van :D mégis ezzel a sráccal van nagyon jóban. De biztos h nincs több köztük.
Abban igazatok lehet h ez tényleg nagy kaland neki :)
Belegondolva valamilyen szinten jó h ott van neki a srác, mert vigyáz rá. Beszéltem skypon a sráccal és tényleg rendes gyerek.
Csak mégis bujkál bennem a féltékenység.
Utánna nem tudnék menni, nagyon drágalenne. Azért nem mentem vele mert én már dolgozok. Ha pedig tanulnék akkor se lenne biztos h egyhelyre kerültünk volna
Miért beszéltél a sráccal? Miről?
Mikor jön vissza a barátnőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!