Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, asszonyok, lányok ezek közül a test zsírszázalékok közül mi az ami még elfogadható számotokra, és mi az ami már csúnya, dagi, mackós kategória?
10-től 20-ig az ideális (itt konkrétan mondjuk a 14-es spec. annyira nem tetszik), de még a 25 is belefér, a barátom is hasonló kaliber jelenleg.
25/N, konkrét testzsírszázalékot nem tudok, de elég jó az alakom és vékony vagyok.
Számomra a 14%-os tökéletes, nagyon tetszik.
20/N 165cm 46kg, vékony, sportosabb testalkat :)
Nekem a 14% és a 20% tetszik a legjobban. Az előtte lévők nekem túl izmosak, talán a 10% még elmegy. A 25%-os olyan, mintha valami löttyedt kocka kamasz fiú teste lenne, még szőr sincs rajta. Ha kicsit férfiasabb lenne, akkor esetleg még elmegy, ha tetszik a pasi. A 30% tipikus "apatest", legalábbis nekem az apám jut róla eszembe, lehet, hogy olyan 40 éves korom után tudom majd értékelni a hasonló testű férfiakat, de egyelőre nem :D
20/L, 21-22% volt a testzsírszázalékom, mikor utoljára mértem, de azóta fogytam pár kilót (62kg, 179cm)
Az első 2 pasi borzalmas. A 14%-os nekem a tökéletes. A páromnak ugyanilyen az alakja és szerintem nagyon szexi. :)
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!