Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, asszonyok, lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, asszonyok, lányok ezek közül a test zsírszázalékok közül mi az ami még elfogadható számotokra, és mi az ami már csúnya, dagi, mackós kategória?

Figyelt kérdés
[link] A linket többször is idemásoltam. Kort légyszíves írjatok meg a test zsírszázalékot is amiket a linkelt kép szemléltet,illetve,ha nem nagy kérés egy anonim oldalon a kor mellé testalkatot is. Hálás köszönet a válaszokért előre is.

2016. júl. 30. 01:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Még annyi, hogy szerintem a vonzó "macis" alkat 14 és 20 % között van (képek alapján), kellő izomzattal, és annyi zsírral, amennyi adott nőnek vonzó. Tehát ha már folyik az a has (utolsó kép), vagy tényleg semmi izom (itt 25%-os), az inkább a "csúnya" macis kategória, csak hogy erre is kapj egy véleményt :)
2016. júl. 30. 07:28
 12/24 anonim ***** válasza:

"Tudomány" :DD

Nálam a 14-20% jöhet szóba, ritkább esetben a 25%-os is.

2016. júl. 30. 08:25
 13/24 anonim ***** válasza:

Nálam 7-20%ig oké. A sportos kocka has jobban tetszik, de nem vagyok válogatós.

Nekem januárban mérték egy géppel akkor 25% volt (de ugye a lányoknak más az arány) azóta pedig fogytam, szóval valahol az alatt vagyok most.

25L

2016. júl. 30. 08:48
 14/24 anonim ***** válasza:

Leírom mindegyikről a véleményem.

3-4% & 7%: Ezek konkrétan undorítóan néznek ki.

10%: Valamivel jobb, neki már legalább ember kinézete van.

14%: Á, ő a tökéletes! Imádom! Ez a legjobb férfitest! :)

20% & 25%: Na ez nálam a mackós kategória. Éppenséggel belefér, de csak akkor ha amúgy nagyon-nagyon szerelmes vagyok a páromba. Egyébként nem tetszik. A strandon tuti nem őket nézegetném.

30% és fölötte: Kifejezetten kövér. Egyáltalán nem tetszik. Nem szexi, ha úgy néz ki a férfi, mintha terhes lenne.

30/N 160cm 45kg

2016. júl. 30. 09:00
 15/24 anonim ***** válasza:

3-14 között okés. A 3-4% nem igazán tetszik, de így csak versenyek során néz ki az ember, meg nem is tartható ez a szárazság sokáig, de elviselném azt a kis időt. Végülis a 20% is jöhet még, nem tetszik, de tolerálható.

165 centi vagyok és 54 kiló, heti négyszer végzek súlyzós edzést és odafigyelek a kajámra. Szerintem nyugodtan elvárhatom, hogy egy pasi is sportoljon és ne zabáljon mindent össze-vissza.

21/L

2016. júl. 30. 09:29
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem alapjáraton a mackósabb pasasok jönnek be, így a 30%-os is jöhetne, ha nem lennék foglalt. 10 fölött számomra elfogadható. A kigyúrtakat meg a vékonyakat nem szeretem (lehet, azért, mert én sem vagyok egy nádszálkarcsú nő).
2016. júl. 30. 10:31
 17/24 A kérdező kommentje:
Minden eddigi holgynek koszonom a valaszokat! Szerintem is a 10-15 % kozotti a jo ferfi szemmel is! Meg egeszsegi szempontbol is! Aranyosak is voltatok de annyi hibat elkovetettek hogy a testalkat helyett a magassagot meg a kilokat irtatok mert ugyebar a testzsirszaz. A lenyeg! Egy 160cm no 60kg val lehet sportos fitt es dagi is! Ezt a zsirszazalekot erdemesebb nezni mint a bmi t! Tovabbi szep napot es irjon aki gondolja velemenyt nxugodtan! ;)
2016. júl. 30. 11:14
 18/24 anonim ***** válasza:

2. Vagyok...

Azt hittem a nevem árulkodik a nememről. Figyelj, mert bonyolult lesz. Az I, M, R, E betűket írd ki egy lapra, majd olvasd össze. Eddig megy? Szólj ha valamit nem értesz, szívesen nem segítek... :D

A jelenkorban használatos keresztnevek között akár Wikipédián meg fogod találni, hogy kukisoknak adják, azaz férfinév. Továbbá az ap rész. Az úgy született, hogy imRE, neten gyakori nickem a REaper, így kicsit utalva arra egy rövidített formáját választottam, és megszexuáltam a nevem utolsó 2 betűjét a nickem első 2 betűjével, és ámulj!

Az egyetlen, amire a nickem nem ad választ, az a korom, ami kerek 30.

Nagyon szívesen!

2016. júl. 30. 22:41
 19/24 anonim ***** válasza:

Nekem a 25%-os a kedvencem,a narancssarga nadragos. Szexualisan az a legvonzobb szamomra,olyannal jönnék össze legszivesebben. A kügyurt,izmos meg sovany pasik nem tetszenek.

20/N(170cm/50kg)

2016. júl. 31. 03:18
 20/24 A kérdező kommentje:
#18 Imre nem olvastam a neved csak amit irtal, oszinten nem vagy te itt lenyeges mivel nem ferfiaknak lett a kerdes felteve,de "dijazom" a humor erzeked! ;) No minden jot! Sajna tobb valaszodra nem kivanok reagalni!
2016. júl. 31. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!