Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, asszonyok, lányok ezek közül a test zsírszázalékok közül mi az ami még elfogadható számotokra, és mi az ami már csúnya, dagi, mackós kategória?
"Tudomány" :DD
Nálam a 14-20% jöhet szóba, ritkább esetben a 25%-os is.
Nálam 7-20%ig oké. A sportos kocka has jobban tetszik, de nem vagyok válogatós.
Nekem januárban mérték egy géppel akkor 25% volt (de ugye a lányoknak más az arány) azóta pedig fogytam, szóval valahol az alatt vagyok most.
25L
Leírom mindegyikről a véleményem.
3-4% & 7%: Ezek konkrétan undorítóan néznek ki.
10%: Valamivel jobb, neki már legalább ember kinézete van.
14%: Á, ő a tökéletes! Imádom! Ez a legjobb férfitest! :)
20% & 25%: Na ez nálam a mackós kategória. Éppenséggel belefér, de csak akkor ha amúgy nagyon-nagyon szerelmes vagyok a páromba. Egyébként nem tetszik. A strandon tuti nem őket nézegetném.
30% és fölötte: Kifejezetten kövér. Egyáltalán nem tetszik. Nem szexi, ha úgy néz ki a férfi, mintha terhes lenne.
30/N 160cm 45kg
3-14 között okés. A 3-4% nem igazán tetszik, de így csak versenyek során néz ki az ember, meg nem is tartható ez a szárazság sokáig, de elviselném azt a kis időt. Végülis a 20% is jöhet még, nem tetszik, de tolerálható.
165 centi vagyok és 54 kiló, heti négyszer végzek súlyzós edzést és odafigyelek a kajámra. Szerintem nyugodtan elvárhatom, hogy egy pasi is sportoljon és ne zabáljon mindent össze-vissza.
21/L
2. Vagyok...
Azt hittem a nevem árulkodik a nememről. Figyelj, mert bonyolult lesz. Az I, M, R, E betűket írd ki egy lapra, majd olvasd össze. Eddig megy? Szólj ha valamit nem értesz, szívesen nem segítek... :D
A jelenkorban használatos keresztnevek között akár Wikipédián meg fogod találni, hogy kukisoknak adják, azaz férfinév. Továbbá az ap rész. Az úgy született, hogy imRE, neten gyakori nickem a REaper, így kicsit utalva arra egy rövidített formáját választottam, és megszexuáltam a nevem utolsó 2 betűjét a nickem első 2 betűjével, és ámulj!
Az egyetlen, amire a nickem nem ad választ, az a korom, ami kerek 30.
Nagyon szívesen!
Nekem a 25%-os a kedvencem,a narancssarga nadragos. Szexualisan az a legvonzobb szamomra,olyannal jönnék össze legszivesebben. A kügyurt,izmos meg sovany pasik nem tetszenek.
20/N(170cm/50kg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!