Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon ronda a hasam? Túl...

Nagyon ronda a hasam? Túl nagy, vagy ez még az elfogadható kategória?

Figyelt kérdés
[link]

2014. febr. 2. 22:44
1 2
 1/12 Amy:D válasza:
Ez az életkorodtól és sok mástól is függ... Hány éves vagy? És szültél már?..mert mondjuk, ha már elmúltál 30 és túlvagy két szülésen, akkor normális, h nem lapos a hasad..
2014. febr. 2. 23:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel, de az sem mindegy, hogy hájas a hasad vagy puffadt, ezt így erről a képről nem nagyon lehet megállapítani. Mert ha amúgy vékony vagy, csak puffadt a hasad, akkor jobban oda kellene figyelned arra, hogy mit eszel, mennyit és mikor.
2014. febr. 2. 23:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Kicsit problémás, mert a has az nem olyan, mint a comb, a csípő, vagy a popsi, hogy valaki direkt a nagyot/vastagot/széleset szereti. De természetesen, az első válaszolóval is egyetértek, egy bizonyos kor és 1-2 gyerek után már semmi sem tökéletes.
 4/12 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok és még nem szültem. :)
 5/12 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem elég ciki huszonévesen.
2014. febr. 3. 00:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Ugyanmár! Ne adj a hülye véleményekre. Nekem sokkal nagyobb (én mondjuk fel vagyok fujodva és azert). Mindig be is szólnak érte, de nem eszem magam rajta, csak visszaszólok valamit és annyi. Az a "gáz" ha valaki beszólogat a másik hasa miatt és nem tudja, hogy miért olyan neki: terhes, beteg pl daganat van benne vagy csak lusta és elhízott. Szóval okosabb befogni néha.
2014. febr. 3. 00:20
 7/12 Amy:D válasza:
Hát, ha 22 évesen ilyen a hasad, akkor vagy genetikailag örökölted (mint pl én) vagy az étrendeddel van a baj... Egyél minnél kevesebb szénhidrátot és ha lehet este 6után teljesen hagyd ki..most nem tudom, h sportolsz-e, de a fitness/zumba/yoga sokat segítene...de ha nem akarsz fizetni ezekért, otthon is tudsz gyakorlatokat csinálni :)
2014. febr. 3. 07:14
 8/12 anonim ***** válasza:
elfogadható és nem ronda, nyugi :)
2014. febr. 3. 15:04
 9/12 anonim ***** válasza:

nem nagy, csak jobban kellene megválogatnod az öltözéked!

amúgy menj el futni, az sokat segít :)

2014. febr. 6. 20:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha véleményt kérsz akkor francért pontozod le aki nem a feneked nyalj?

Szerintem továbbra is ciki hogy a legszebb időszakodban ennyire elhanyagolt hsad van.

2014. febr. 6. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!