Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szeritnem válik egyre inkább hasonlóvá az összes ember?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre az utóbbi 1-2 évben magamon, hogy egyre kevesebb lány van aki meg tud fogni valamivel, mert azt érzem, hogy nincs miért annyira odalenni akárkiért is, mert úgyis van még 1000 számra több szinte teljesen hasonló másik. Kicsit olyan számomra, mintha valami szabványban lenne rögzítve, hogy 2016- ban milyennek kell lennie egy csajnak, és ez engem eléggé lehangol. Nagyon kevés egyedi ember van szerintem, és ez csak egyre kevesebb lesz. Mindeki ugyaolyan autóval jár, midnekinek ugyanolyan telefonja van, ugyanaz az szerintük "trendinek" hitt farmer van mindegyiken, stb. Az utcán ha végigmegyek akkor 10-ből 7-8 embernél azt látom, hogy lefelé lógatja a fejét, és éppen chat-el valakivel. Nyilván ettől nekem is rosszabb lesz a kedvem. Csak egyszerűen felnőttem, vagy tényleg k..a rossz irányba tart ez a világ? Ti hogy látjátok ezeket a dolgokat, mit tapasztaltok?2016. júl. 29. 21:17
11/15 anonim válasza:
Egyrészt részben igazad van (sajnos), másrészt valószínüleg ilyen körökben is mozogsz.. Én ismerek rengeteg tucatlányt, de azért sok egyedit is
12/15 anonim válasza:
Én találkoztam olyan nővel is aki plázában dolgozott, neonszínű műköröm, bigyók klipszek rajta mint egy karácsonyfa úgy nézett ki a legújabb legdrágább blackberry mobillal.
Úgy magamban elkönyveltem a csajt, de érdekes módon amikor beszélgetésbe egyedtünk kiderült, hogy egy kedves normális nő, kifejezetten kellemes finom jelenség természetre.
Meg kell ismerni az embereket, mert senkire sincs ráírva, hogy milyen belsőleg.
13/15 Titusztitusz válasza:
Énis pont ugyanezt látom minden téren...Sajnos mindez ennek a gyönyörűséges fogyasztói társadalomnak az egyik káros mellékterméke...Ami társadalomban NEM színes egyéniségekre,kultúrákra van igényük az ipar és a politika urainak,hanem az egy mintára öntött,egyéniség,és gondolkodás nélküli konzumidiótákra...Éshát a jól megfizettett "viselkedéspszichológiával" foglalkozó "szakemberek" ügyködései révén ezt az állapotot egyre inkább el is érik...Sajnos...
14/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy meg kell ismerni, és nekm si volt már pozitív csalódásom is ilyen téren. Viszont én pont arról írok, hogy épp ez az ami kezd (belőlem legalábbis) kihalni, hogy "hűű de meg szeretném ismerni" , mert nincs a legtöbben semmi különleges ( a többihez képest) :\ A negatív tapasztalatokat meg inkább nem is említem.
2016. júl. 30. 11:54
15/15 anonim válasza:
Igen, mi is megfigyeltuk mar ezt edesanyammal, mindenki ugyanolyan, mindenki ugyanugy hordja magat, egymast majmoljak. Nincsenek mar egyenisegek. Mindjart sirok, olyan szomoru vagyok emiatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!