Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs ilyen ember?
Jelen! :)
De amúgy ja, volt egy régi regem, akkor sokkal értelmesebb válaszolók voltak. Most sok a tojás (troll) :)
Gonosz nem vagyok, csak néha gonoszkodok, kizárólag a saját szórakoztatásom céljából :D
Nem, nem igazán szoktam konkrét felhasználókat figyelni.
Néha persze Titusztitusz válaszain jót derülök, meg kiadsam333 5 szeretetnyelve mindig viszi a prímet.
szerintem a régieknek túl nagy lett az arca és nem fértnek be az oldalra :D vagy már facebookon vannak :D
am ismerek pár embert akikkel tök jól ellevelezgetek...
de a nevük nincs kint a válaszaiknál :)
23F
"Pár éve még sokkal nagyobb arcok voltak itt."
Írj már pár példát légyszíves. Ha itt nem akkor prájvetben... Érdekelne kiket tartottál te nagy arcoknak.
Noren1989 gond van a könyv ajánlásommal? :D
szerintem fontos az 5 szeretetnyelv ismerete...
kár, hogy az exemet nem érdekelte, de új nap új lehetőségek :)
23F
"Ezen az oldalon ti tudtok írni egy olyat is, aki egyéniség, nem panaszkodik, nem sötét agyilag és érzelmileg, nem gonosz stb? Én alig látok itt egy-két ilyen embert. "
Én meg csupa ilyen embert látok itt. Na, most félig tele van a pohár, vagy félig üres?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!