Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs ilyen ember?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs ilyen ember?

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon ti tudtok írni egy olyat is, aki egyéniség, nem panaszkodik, nem sötét agyilag és érzelmileg, nem gonosz stb? Én alig látok itt egy-két ilyen embert. Ennyire meghalt az oldal? Pár éve még sokkal nagyobb arcok voltak itt.
2016. júl. 26. 14:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Én egy arcot se látok itt...
2016. júl. 26. 14:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Van. Csak éppen az senkinek sem kell... :-S Legalábbis a gyakorlatban, mármint találkozásnál... Mert írkálni bármit lehet.
2016. júl. 26. 14:25
 3/16 anonim ***** válasza:
25%

Jelen! :)

De amúgy ja, volt egy régi regem, akkor sokkal értelmesebb válaszolók voltak. Most sok a tojás (troll) :)

Gonosz nem vagyok, csak néha gonoszkodok, kizárólag a saját szórakoztatásom céljából :D

2016. júl. 26. 14:27
 4/16 Noren1989 ***** válasza:

Nem, nem igazán szoktam konkrét felhasználókat figyelni.

Néha persze Titusztitusz válaszain jót derülök, meg kiadsam333 5 szeretetnyelve mindig viszi a prímet.

2016. júl. 26. 14:28
 5/16 anonim ***** válasza:
31%

szerintem a régieknek túl nagy lett az arca és nem fértnek be az oldalra :D vagy már facebookon vannak :D

am ismerek pár embert akikkel tök jól ellevelezgetek...

de a nevük nincs kint a válaszaiknál :)

23F

2016. júl. 26. 14:30
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

"Pár éve még sokkal nagyobb arcok voltak itt."

Írj már pár példát légyszíves. Ha itt nem akkor prájvetben... Érdekelne kiket tartottál te nagy arcoknak.

2016. júl. 26. 14:32
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem igazán tudok írni nagy egyéniséget. Vagyis van 1-2, de a legtöbbnek csak a szája nagy itt, még egy találkozástól is szarnak. :D
2016. júl. 26. 14:33
 8/16 anonim ***** válasza:
46%

Noren1989 gond van a könyv ajánlásommal? :D

szerintem fontos az 5 szeretetnyelv ismerete...

kár, hogy az exemet nem érdekelte, de új nap új lehetőségek :)

23F

2016. júl. 26. 14:35
 9/16 anonim ***** válasza:
93%

"Ezen az oldalon ti tudtok írni egy olyat is, aki egyéniség, nem panaszkodik, nem sötét agyilag és érzelmileg, nem gonosz stb? Én alig látok itt egy-két ilyen embert. "

Én meg csupa ilyen embert látok itt. Na, most félig tele van a pohár, vagy félig üres?

2016. júl. 26. 14:36
 10/16 Noren1989 ***** válasza:
Dehogy van gond az ajánlásoddal! Csak lassan azt hiszem, hogy te igazából viszonteladója vagy ezeknek a típusú könyveknek. :)
2016. júl. 26. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!