Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs ilyen ember?
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon ti tudtok írni egy olyat is, aki egyéniség, nem panaszkodik, nem sötét agyilag és érzelmileg, nem gonosz stb? Én alig látok itt egy-két ilyen embert. Ennyire meghalt az oldal? Pár éve még sokkal nagyobb arcok voltak itt.2016. júl. 26. 14:22
11/16 anonim válasza:
#10:
vannak megoldások az ingyenes beszerzésre is :D
viszont a benne rejlő tudás szerintem nagyon hasznos!
de én csak ajánlom, aki szeretné az elolvassa aki nem az nem :) meg szerintem érdekes beszélgetés téma is :)
23F
12/16 anonim válasza:
nem, sajnos már csak olyan sutyerákok vannak itt mint a kérdező :(
13/16 anonim válasza:
de a legnagyobb sutyerák mégiscsak én vagyok!
14/16 anonim válasza:
Játzik itt valaki a Heroes 4-e? Most csinálok egy páyát ami a gyakorin alapszik :D A Főboss "mindenki Gellértje", de egyéb ikonikus alakok is megjelennek majd: Ipkisz lába, Január Warrior, Cam008, Szánsájndoll, Titusz és pár régi ismerős :D
15/16 anonim válasza:
De, vannak még... ;)
Régi jó ananászos pacal!
16/16 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok.
Egyedül az a dolog a gonoszsággal, az nem stimmel.
Na jó, panaszkodni is szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!