Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna titeket, ha egy lány kicsit fiúsabb, vadabb?
Viselkedésre gondolom. Talán a két bátyám miatt, gyerekként ők voltak a példaképeim :D
Mindig jobban szerettem fiúkkal lógni, barátnőm kevesebb van. Több hobbim is van ami nem túl lányos, pl motorok, fiúsabb sportok. Jobban szeretem a matekot, fizikát, szívem szerint mérnök lennék.
Meg úgy alapból személyiségre is, nem vagyok túl érzékeny, nehezemre esik néha empatikusnak lenni. (de próbálkozom!) Kicsit bevállalósabb, vadabb vagyok mint a lányok nagy százaléka. Benne vagyok hülyeségekben, spontán vagyok. Elég hamar fel is kapom a vizet, nem félek megvédeni magam.
De amúgy nincs túl nagy szám, nem az a típus vagyok aki mindenáron fel akarja hívni magára a figyelmet és mindennek róla kell szólnia. Ne úgy képzeljetek el mint azokat a lányokat akik mindenkinek beszólnak ha kell ha nem.
Szóval múltkor kritika ért egy sráctól, akivel alakult köztünk valami hogy nem vagyok "elég lány". (és a külsőmre nem lehet szava, az lányos, annyira nem tükröz)
#8 Gyenge próbálkozás.
Amúgy nem, nem vonz Arya Stark
Én nem vágyom papucsra, ha valaki nem elég erős személyiség nem is érdekel mint férfi. De egy srác se várja el tőlem hogy én legyek a kapcsolatban az alsóbbrendű. Mert egyenrangú félre vágyom. :)
És tudok gondoskodó is lenni, meg pl imádok sütni-főzni. Ha olyan a szituáció bújós vagyok és szükségem van a szeretetre, én is nagyon tudok szeretni. Kicsit nehezebben mutatom ki, de így van :)
Szexben tényleg elég vad tudok lenni, ez ösztönös nem tehetek róla :D Nem tudom visszafogni magam.
Meg úgy alapból, az életben is, tényleg nem vagyok az a finnyás lány. Ha sáros leszek hát sáros lettem, ha kék-zöld foltos vagyok hát kék zöld foltos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!