Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna titeket, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna titeket, ha egy lány kicsit fiúsabb, vadabb?

Figyelt kérdés

Viselkedésre gondolom. Talán a két bátyám miatt, gyerekként ők voltak a példaképeim :D

Mindig jobban szerettem fiúkkal lógni, barátnőm kevesebb van. Több hobbim is van ami nem túl lányos, pl motorok, fiúsabb sportok. Jobban szeretem a matekot, fizikát, szívem szerint mérnök lennék.

Meg úgy alapból személyiségre is, nem vagyok túl érzékeny, nehezemre esik néha empatikusnak lenni. (de próbálkozom!) Kicsit bevállalósabb, vadabb vagyok mint a lányok nagy százaléka. Benne vagyok hülyeségekben, spontán vagyok. Elég hamar fel is kapom a vizet, nem félek megvédeni magam.

De amúgy nincs túl nagy szám, nem az a típus vagyok aki mindenáron fel akarja hívni magára a figyelmet és mindennek róla kell szólnia. Ne úgy képzeljetek el mint azokat a lányokat akik mindenkinek beszólnak ha kell ha nem.

Szóval múltkor kritika ért egy sráctól, akivel alakult köztünk valami hogy nem vagyok "elég lány". (és a külsőmre nem lehet szava, az lányos, annyira nem tükröz)

2016. júl. 29. 13:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#8 Gyenge próbálkozás.

Amúgy nem, nem vonz Arya Stark

2016. júl. 29. 15:13
 12/13 A kérdező kommentje:

Én nem vágyom papucsra, ha valaki nem elég erős személyiség nem is érdekel mint férfi. De egy srác se várja el tőlem hogy én legyek a kapcsolatban az alsóbbrendű. Mert egyenrangú félre vágyom. :)

És tudok gondoskodó is lenni, meg pl imádok sütni-főzni. Ha olyan a szituáció bújós vagyok és szükségem van a szeretetre, én is nagyon tudok szeretni. Kicsit nehezebben mutatom ki, de így van :)

Szexben tényleg elég vad tudok lenni, ez ösztönös nem tehetek róla :D Nem tudom visszafogni magam.

Meg úgy alapból, az életben is, tényleg nem vagyok az a finnyás lány. Ha sáros leszek hát sáros lettem, ha kék-zöld foltos vagyok hát kék zöld foltos vagyok.

2016. júl. 29. 15:14
 13/13 Blade Bone ***** válasza:
Ha kicsit együttérzőbb lennél, akkor nem lenne gond. Nekem csak ez nem tetszik. Mondjuk a több is se, :D de elfogadhatóak, nekem egyébként a kommunikáció lenne a lényeg, az együttérzés, hogy jó hallgatóság e a másik, mennyire tud hozzászooni a dolgaimhoz, tanácsot adni, segíteni, meg ilyenek, plusz emellett legyen talpraesett, céltudatos. :)
2016. júl. 29. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!