Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, a fiúsabb lányok csak haverok, vagy akár szerelem is lehet?
Simán lehet.
A fingás meg amúgy a bizalom jele :D
én pont hogy azokhoz a lányokhoz szoktam vonzódni, amit leírsz. XD
akik a sztereotíp maszkulinitás jegyeit részben hordozzák, úgymond 'fiúsak'. 'tomboy'-ok.
viszont az taszít, nemtől független, mikor valaki ún. disznóvicceken röhög. pl. a fiú haverok szexista "vicceit" sem tartom vicc(es)nek, és ha lányok mondják, az sem lesz vonzóbb számomra. sőt - ellenkezőleg.
egyébként az olyan kapcsolatot preferálnám, ami nagyon baráti, nagyon romantikus stb. címkézni minek, viszont mindenképp van benne egy nagy adag abból, amit barátságnak neveznek a többi emberek. szeretem, ha a partnerem a közeli barátom. (és utálom a 'barátság extrákkal' kifejezést, mert eleve egy többrétegű, összetett érzést preferálok. nincsen 'egyvalami és extrák hozzá', mert minden egyben lenne jó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!