Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy "fellángolás" nem enyhül, hanem erősödik?
Figyelt kérdés
Én éreztem már egy ideje ezt a fellángolásnak nevezett érzést,sokáig ugyanolyan mértékben,aztán egyszer valahogy úgy tűnt,hogy meg is szűnik.De aztán kezdődött megint és azóta voltak enyhébb változatai is (többnyire azok voltak),de most pár napja,mintha erősödne.
Erről az érzésről azt mondják,hogy elmúlik.Nem pont ennek kellene történni? (Nem vagyok belé úgy igazán szerelmes)
2015. máj. 9. 21:23
1/3 anonim válasza:
Jah. Mert nem. Kis naív. Ha 2 hétnél tovább tart,akkor ezt buktad.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Ki tudja meddig fog tartani..lehet elmúlik már holnaptól.De lehet hogy 3 hét múlva sem.Kíváncsi vagyok ,hogy mi lesz.
Olyan is volt többször,hogy nagyon hiányzott az illető (akit "szeretek"),illetve ma például hiába mentem el boltokba nézelődni (h&m,c&a stb.),valamennyire lefoglalta a figyelmem,de korántsem annyira,mint általában.(Mert "rá" gondoltam..:/)
2015. máj. 9. 21:51
3/3 A kérdező kommentje:
Amúgy nem nagyon szoktam pl. hozzáérni,de gyakran meg szeretném ölelni,vagy megérinteni,de amúgy nem szoktam.Ez az érzés is már annyiszor volt..
2015. máj. 9. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!