Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna titeket, ha egy lány kicsit fiúsabb, vadabb?
Viselkedésre gondolom. Talán a két bátyám miatt, gyerekként ők voltak a példaképeim :D
Mindig jobban szerettem fiúkkal lógni, barátnőm kevesebb van. Több hobbim is van ami nem túl lányos, pl motorok, fiúsabb sportok. Jobban szeretem a matekot, fizikát, szívem szerint mérnök lennék.
Meg úgy alapból személyiségre is, nem vagyok túl érzékeny, nehezemre esik néha empatikusnak lenni. (de próbálkozom!) Kicsit bevállalósabb, vadabb vagyok mint a lányok nagy százaléka. Benne vagyok hülyeségekben, spontán vagyok. Elég hamar fel is kapom a vizet, nem félek megvédeni magam.
De amúgy nincs túl nagy szám, nem az a típus vagyok aki mindenáron fel akarja hívni magára a figyelmet és mindennek róla kell szólnia. Ne úgy képzeljetek el mint azokat a lányokat akik mindenkinek beszólnak ha kell ha nem.
Szóval múltkor kritika ért egy sráctól, akivel alakult köztünk valami hogy nem vagyok "elég lány". (és a külsőmre nem lehet szava, az lányos, annyira nem tükröz)
Barátként bármit el tudok fogadni, a párkapcsolat meg nem ezen múlna.
26/F
Engem igen... Mármint ha túl fiús... Nem jó ha egy lány olyan, hogy nincs szükségem pasira egyedül megoldom az életet... Nem az zavar hogy esetleg sebész, vagy ügyvéd.... Hanem... Érted... Néha kérjen meg hogy segítsek valamit... Hadd érezzem magam pasinak! Ja és nem baj ha n
Olykor szoknyát, harisnyát húz. :)
Hát pedig tipikusan ez vagyok. Szeretek mindent egyedül megoldani, és nem kedvelem ha irányítani próbálnak. Néha már csak úgy makacsságból se kérek segítséget mert utálom gyengébbnek érezni magam bárkinél, akár egy férfinál is. Megrögzöttségem hogy nekem kell a legjobbnak lrnnem.
Akkor itt a probléma :D
Amúgy külsőleg mondtam nincs probléma, imádom a ruhákat, szoknyákat. Így nyáron mást nem is nagyon hordok. Hosszú hajam van, sminkelek stb.. Csak a szrmélyiségrm kibírhatatlan.
Én pont ilyen lányra vágyom!
Azért a párodra figyelnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!