Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az a nő foglalt, akin fekszenek. Mit jelenthet ez a mondat?
Egy ismerősöm tette ki, ráadásul párkapcsolatban él.
Ti hogyan értelmezitek ezt a mondatot?
Amugy miert pontozzatok le azokat a valaszokat amelyek erdemben valaszolnak a kerdesre? A mondat jelentesere volt kivancsi az illeto,nem a sajat kis torteneteikre.
Nem azt jelenti a mondta,hogy undorito hanyinger a pasim haverja megprobalt lesmarolni. Hanem azt,hogy minden not el lehet csabitani,akit epp nem dugnak.
Nem értem, miért kell lepontozni egymást!
Köszönöm a válaszokat!
ma 13:38
Igen, ha undorító embernek gondolom az illetőt, akkor majd biztos elhagyom érte a páromat, akit imádok. :DDDD Micsoda logika!
#17:
Mivel a nőket a hormonrendszerük irányítja, így bármelyik nőt el lehet csábítani. A férfiakra igaz amit írtál :-P
Fura, én ebből a mondatból nem érzem azt, hogy MINDEN párkapcsolatban élő nőt el LEHET csábítani, szerintem inkább arra irányul, hogy mindegyiket meg kell PRÓBÁLNI, hiába megy ez szembe az emberek értékrendjével. (Persze nem érek egyet vele, de ez nem ide tartozik.)
- Jól néz ki az a csaj.
- Akkor menj rá!
- De hát a csaj foglalt!
- Csak az a nő foglalt, akin fekszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!