Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mit gondoltok egy ilyen lányról?
"Kivéve ha kocsik a pasi hobbija is, és ez végett ismerkedtek össze, mert ebben az esetben te vagy a jack pot"
Azért nem ilyen egyértelmű ez se. A barátom teljesen autóbolond, az autók a hobbija, a munkája, imádja őket. Mikor megismerkedtünk, engem teljesen hidegen hagytak, kb 2-3 típust tudtam megkülönböztetni, aztán annyi. Mostanra persze valamennyire én is belefolytam a dologba a barátom miatt, de sose leszek akkora autóbolond, mint ő. Ettől még imád, és azt mondja, én vagyok a tökéletes :D
Nem tudom, a kérdező miért hiszi magát többnek ettől. Ez nem rossz dolog, és dicséretes, hogy van egy értelmes hobbid, de ennyi. Senki se fog ezért beléd szeretni :D
Nem tudom honnan szedtétek, hogy különlegesnek érzem magam, mert abszolút nem.
Csak a lányok többsége nem ilyen, és arra lettem volna kíváncsi, hogy ez mit jelenthet egy kapcsolatra nézve.
Egyes vagyok. Igen, különleges vagy. És ez jó. A kapcsolatra nézve is jó.
23/F
Vagyis köszönöd annak az egy embernek a válaszát, aki leírta hogy különleges vagy :D :D :D :D
Elárulom, egyáltalán nem vagy különleges.... ettől még lehetsz buta, és ronda is. De gondolom neked mindenki azt mondja, hogy mennyire szép és csinos vagy, és milyen intelligens, bájos, aranyos lány vagy....... xD
Vicc vagy...Eredj máshova önbizalmat növeszteni kicsi lány!
Szánalmas vagy drágám.
Nyilván mérhetetlenül magas IQ szinted van..
Önbizalmam van, köszönöm, több már nem kell!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!