Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
Nem jár bulizni, nincs káros szenvedélye, ezek helyett inkább az elektronikai dolgok érdeklik, és az autójára költi a "szórakozásra fordítható" pénzét.
2016. júl. 27. 16:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Pozitív, de az sem jó, ha ilyen dogmatikus, hogy csak a kocsi és akkor minden más háttérbe van szorítva anyagilag. Ettől még nem kelti fel az érdeklődésemet. Ahhoz több kell.
2016. júl. 27. 16:57
 12/23 anonim ***** válasza:

"Kivéve ha kocsik a pasi hobbija is, és ez végett ismerkedtek össze, mert ebben az esetben te vagy a jack pot"

Azért nem ilyen egyértelmű ez se. A barátom teljesen autóbolond, az autók a hobbija, a munkája, imádja őket. Mikor megismerkedtünk, engem teljesen hidegen hagytak, kb 2-3 típust tudtam megkülönböztetni, aztán annyi. Mostanra persze valamennyire én is belefolytam a dologba a barátom miatt, de sose leszek akkora autóbolond, mint ő. Ettől még imád, és azt mondja, én vagyok a tökéletes :D

Nem tudom, a kérdező miért hiszi magát többnek ettől. Ez nem rossz dolog, és dicséretes, hogy van egy értelmes hobbid, de ennyi. Senki se fog ezért beléd szeretni :D

2016. júl. 27. 17:08
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha nem az összes pénzét költi a kocsijára és azért más is érdekli pl: kirándulás, utazás stb., akkor nekem bejönne. Persze ha külsőleg is tetszik. 36F
2016. júl. 27. 17:17
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom honnan szedtétek, hogy különlegesnek érzem magam, mert abszolút nem.

Csak a lányok többsége nem ilyen, és arra lettem volna kíváncsi, hogy ez mit jelenthet egy kapcsolatra nézve.

2016. júl. 27. 17:28
 15/23 anonim ***** válasza:
Mit jelentene? Semmit. Van hobbid, ennyi.
2016. júl. 27. 17:31
 16/23 anonim ***** válasza:
46%

Egyes vagyok. Igen, különleges vagy. És ez jó. A kapcsolatra nézve is jó.

23/F

2016. júl. 27. 17:33
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak, aki értelmesen, a kérdésemre válaszolt! :)
2016. júl. 27. 18:02
 18/23 anonim ***** válasza:
68%

Vagyis köszönöd annak az egy embernek a válaszát, aki leírta hogy különleges vagy :D :D :D :D

Elárulom, egyáltalán nem vagy különleges.... ettől még lehetsz buta, és ronda is. De gondolom neked mindenki azt mondja, hogy mennyire szép és csinos vagy, és milyen intelligens, bájos, aranyos lány vagy....... xD

Vicc vagy...Eredj máshova önbizalmat növeszteni kicsi lány!

2016. júl. 27. 18:34
 19/23 A kérdező kommentje:

Szánalmas vagy drágám.

Nyilván mérhetetlenül magas IQ szinted van..

Önbizalmam van, köszönöm, több már nem kell!:)

2016. júl. 27. 19:32
 20/23 anonim válasza:
Képet!
2016. júl. 27. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!