Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért kell állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért kell állandóan pletykálkodni a barátotokról?

Figyelt kérdés
Ez nagyon idegesítő és zavaró.Hogy bízzon meg bennetek egy fiú,ha mindent kipletykáltok a pletykafészek barátnőitekkel?Szerintetek normális dolog átküldeni egy egész Facebook párbeszédet másoknak?Én nem akarom,hogy bármit is mondjon rólam egy csaj a barátnőinek.Ha kikotyogna rólam bármit is egy làny,én azonnal szakítanék vele

2016. júl. 26. 19:23
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Volt.Vagyis csak alakulóban volt.De nem emiatt lett vége
2016. júl. 27. 11:33
 22/22 anonim ***** válasza:

Minden baromságról én sem beszélek a barátnőimnek, de van, hogy megemlítek dolgokat, pl. mi történt velünk, ilyesmi. Mondjuk interneten nem, mert ki tudja, ki fér hozzá, inkább személyesen. Meg néha tanácsot is szoktam kérni, ha úgy érzem, van vmi gond, és úgy tűnik, 1) a barátommal nem tudom megbeszélni, 2) én sem vagyok biztos abban, melyikünk gondolkozik normálisan. Ez sima emberi kapcsolat, hogy beszélünk ilyen dolgokról.

Mondjuk kérdező esetében azt érzem, hogy amiért így felhúzta magát éss csapkod meg puffog, k...va nagy vaj van a füle mögött. Ezt meg azzal lehet megelőzni, hogy normálisan viselkedünk a párunkkal meg nem FB-n oltjuk le.

2016. júl. 27. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!