Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért kell állandóan pletykálkodni a barátotokról?
Azért ne keverjük a szezont a fazonnal. Igen, az ember lánya mesél barátnőinek, ha új kapcsolata van, hol találkoztak, hogy jöttek össze, hol tart érzelmileg a dolog. A pletykálás inkább az, amikor valakinek a privát dolgait tárgyalja ki az ember. Például félelmeit, szexuális szokásait, szóval olyasmiket, aminek meg kéne maradnia 2 ember közt. De az, hogy mi van velünk, merre voltunk, jól éreztük-e magunkat, miért lenne titok? Én szeretem tudni, hogy barátnőim boldogok, vagy ha valami baj van, és vagyunk annyira bizalmas viszonyban, akkor tanácsot adunk egymásnak. De ez utóbbira szerencsére ritkán van szükség.
Ha ez szerinted megvetendő, akkor igen, a nők nagyrésze pletykás pcsa :) A valósáb pedig az, hogy van szociális életük, és bizalmas, erős baráti kapcsolataik.
Az ilyen egész beszélgetést bemásoltam dolog nálunk is divat volt- olyan 15-17 évesen. Ha ilyen korosztállyal jársz, akkor kérdező, valóban kategóriát tévesztettél, mert az a tini párkapcsolatok kategória (egyébként most nem azért, de ha még matek korrepetálásra jár a csajod, ő eléggé tini kategória, gyereklány, nála ne is csodálkozz, hogy ilyeneket csinál). Mi is kinőttünk ebből, most már ha beszélünk is a barátnőkkel a párunkról, akkor tényleg a hogy találkoztunk, miket szoktunk csinálni, esetleg ha összeveszünk, akkor nagy vonalakban vázoljuk a helyzetet, de a beszélgetések átmásolása, a szexuális élet kivesézése, satöbbi, ezek mind kimaradnak az elbeszélésekből.
Kérdező, szerintem amint leérettségizik a barátnőd és már lesznek ennél komolyabb problémái is, hidd el, egyáltalán nem ez lesz az általános.
"De a legtöbb akkor is pletykál.Az enyém konkrétan az egész beszélgetésünket bemásolta másoknak"
Bocsi, ez tévesztett meg, azt az érzést keltette bennem, mintha azt mondanád, van barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!