Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez ciki vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez ciki vagy nincs ezzel semmi baj?

Figyelt kérdés
Amikor egy pasi 30 év körül lesz apuka.Hallottam nőktől olyat hogy jobb fiatalon családot alapitani, 30 éves pasinak már azért ha kapcsolatban van illő hogy legyen gyereke.
2016. júl. 26. 11:02
 1/5 Noren1989 ***** válasza:

Ez így netto baromság. Nagyon sokmindentől függ a gyerekvállalás, amiben pont az életkor nincsen benne.

26/F

2016. júl. 26. 11:05
 2/5 anonim válasza:
Keverik önmagukkal a dolgokat. Egy férfi 60 évesen is teherbe tud ejteni egy nőt.
2016. júl. 26. 11:09
 3/5 anonim ***** válasza:
30 év körül pont ideális. A "mai világban", aki ennél fiatalabban vállal gyereket, az ritkán megfontolt döntés és tudatos családépítés következménye (tisztelet a kivételnek). A legtöbb huszonéves még kiéli magát, épp csak dolgozni kezdenek, nagyjából 30 éves korra teremti meg az átlagember azt az életet, amivel már lehet családon gondolkodni.
2016. júl. 26. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt" sulykolom "a gyerekeimnek, hogy ha lehet 30-éves kor előtt ne legyen gyerekük! Utána minden nyugis, könnyebb én tudom milyen baba mellett dolgozni, építkezni, tanulni... -hát nem egyszerű.
2016. júl. 26. 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Nőnek 30 alatt érdemes inkább gyereket vállalni, utána rohamosan romlanak az esélyek, hogy összejön, nagyon sok pár küzd meddőséggel. Nem is teszi tönkre annyira nőt fiatalon a szülés.

Férfinak akkor érdemes belevágni, mire szellemileg beérett és az alapvető egzisztenciális feltételeket tudja biztosítani.

Én 34F vagyok, az első OK, a másodikra még gyúrok.

2016. júl. 26. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!