Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják a lányok ennyire gáznak, hogy 25évesen kockulok?
Azért mert valószínűleg azok a lányok akik ezt gáznak tartják nem értik hogy miért csinálod. Nekem ugyanilyen volt a barátom mikor megismerkedtünk, fura volt, de próbáltam megérteni mi köti le benne, mi az amiért ez neki fontos hogy a szabadideje nagy részét ezzel töltse. Ez úgy ment, hogy eleinte beszélgettem vele róla, majd mivel bazira nem értettem meg, elkezdtem én is játszani. Sokkal könnyebb volt.
Addig amíg nem teszed előrébb az egyéb dolgaidnál, amíg nem az az első hogy mindenek előtt rohansz a gép elég, gyakorlatilag a szabadidődben az hogy tévét nézel, vagy olvasol vagy wowozol az a te ügyed. Azért lássuk be elég könnyen át lehet esni a ló másik oldalára, és amint a játékhoz kezded el igazítani az időbeosztásod és azért nem mozdulsz ki otthonról és azért nincs más érdeklődési köröd, na az a pont amikor már kezd gáz lenni.
ha így néz ki a szobád, ne csodálkozz :D
am érdekelne, hogy hogyan tálalod ezt a pár óra játékot...
23F
Azert mert meg mindig megvan az emberekben, hogy a videojatek egy bena pixeles sz-r, amit a hulyegyereknek talaltak ki, hogy ne b-szogassa az anyjat az eszmeralda uj resze alatt.
Kozben a modern jatekokban szukseg van taktikara, koordinaciora, csapatmunkara, vezetesi ismeretekre, ugyessegre, gazdasagi imseretekre, JO, Legalabb kozepfoku angol nyelvismeretre.
Aztan jon a "jocsaj" es lekockaz a pitsaba. Majd lemegy nyomogatni a facebukot meg nezni a b-zi vampiros sorozatat. Esetleg szocializalodas kerete kozott lereszegedni a sarga foldig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!