Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Templom helyett kockulok, jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Templom helyett kockulok, jó vége lesz ennek?

Figyelt kérdés

Barátnőm nagyon vallásos és szeretné,ha vasárnaponként elmennénk egy misére.Nekem abszolút nincs ehhez kedvem.Most a fejemhez vágta besértődve,hogy akkor "kockulj meg!

engem többet nem látsz"

2014. dec. 7. 10:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Kockulj meg az mit jelent nálatok ?:D
2014. dec. 7. 10:36
 2/24 anonim ***** válasza:
77%
S*ard le a csaj!
2014. dec. 7. 10:36
 3/24 anonim ***** válasza:
Nem az a baj hogy buta vagy mint a sejhaj, hanem hogy képtelen vagy a kompromisszumra.
2014. dec. 7. 10:37
 4/24 A kérdező kommentje:
Sokat ülök a gép előtt.
 5/24 anonim ***** válasza:

Miért kéne mindig menned, nem értem ha te nem szeretnél minek erőszakolja rád? Te se köteleznéd, hogy minden hétvégén focimeccsre menjetek...

Ugyan akkor én azt mondom 1 hónapban 1 alkalmat kibírnál ha szereted, néha lehet ilyen áldozatok hozni, cserébe meg elvárhatod hogy ő meg elmegy veled oda, ahova neki nem lenne sok kedve...

Szerintem ilyen egy jó működő kapcsolat...

6/24 anonim ***** válasza:
37%

Nem vesztettél sokat!

A templomban még wifi sincs. Sőt még wc sem, ráadásul hideg van benne és felfázol a padon. Meg amúgy is... 80 éves mamák a templomi allstars.

7/24 anonim ***** válasza:
Budaörsön van WC a templomban, csak mindig zárva van, de legalább 10 millát költöttek rá hogy megépüljön. :)
2014. dec. 7. 10:41
 8/24 anonim ***** válasza:
49%
Jól tetted, én se mennék templomba.
2014. dec. 7. 10:42
 9/24 anonim ***** válasza:

Na így 200 év lemaradásban de csak elindult az egyház a fejlődés útján :)

Nem értem miért nincs az összesben budi, mikor pénze van az egyházaknak (katolikus, református, zsidó, muzulmán)... Talán nem a pápa milliós reggelijére kellene költeni meg a maffiával spanolni, hanem ilyesmikre költeni.

2014. dec. 7. 10:46
 10/24 A kérdező kommentje:

Soha nem voltam templomban,így nőttem fel,mit csinálnék én ott?

Mondtam ha te akarsz menj,addig én tanulok,de szerinte egy órát kibírhatnék az ő kedvéért,hogy mások is lássák:/

2014. dec. 7. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!