Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Templom helyett kockulok, jó vége lesz ennek?
Barátnőm nagyon vallásos és szeretné,ha vasárnaponként elmennénk egy misére.Nekem abszolút nincs ehhez kedvem.Most a fejemhez vágta besértődve,hogy akkor "kockulj meg!
engem többet nem látsz"
Miért kéne mindig menned, nem értem ha te nem szeretnél minek erőszakolja rád? Te se köteleznéd, hogy minden hétvégén focimeccsre menjetek...
Ugyan akkor én azt mondom 1 hónapban 1 alkalmat kibírnál ha szereted, néha lehet ilyen áldozatok hozni, cserébe meg elvárhatod hogy ő meg elmegy veled oda, ahova neki nem lenne sok kedve...
Szerintem ilyen egy jó működő kapcsolat...
Nem vesztettél sokat!
A templomban még wifi sincs. Sőt még wc sem, ráadásul hideg van benne és felfázol a padon. Meg amúgy is... 80 éves mamák a templomi allstars.
Na így 200 év lemaradásban de csak elindult az egyház a fejlődés útján :)
Nem értem miért nincs az összesben budi, mikor pénze van az egyházaknak (katolikus, református, zsidó, muzulmán)... Talán nem a pápa milliós reggelijére kellene költeni meg a maffiával spanolni, hanem ilyesmikre költeni.
Soha nem voltam templomban,így nőttem fel,mit csinálnék én ott?
Mondtam ha te akarsz menj,addig én tanulok,de szerinte egy órát kibírhatnék az ő kedvéért,hogy mások is lássák:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!