Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki csinált már ilyesmit az tudna tapasztalatokat írni? (lejjebb elmagyarázom)
Csináltál már olyat, hogy volt 1 barátod/barátnőd, és felvetted őt egy másik msn-címről mint 1 idegen pasi/csaj és kikezdtél vele, hogy megtudd bízhatsz-e benne?
(most lényegtelen h miért rendült meg a bizalom)
Ez hatásos tud lenni??
Tapasztalatokat légyszi!:) Köszi előre is!
21:02 örülök h sikerült:):)
én még gondolkozom rajta, de ki szeretném legalább 1x próbálni!
egyik exemmel csináltam az meg...bejött a sejtésem...
chatelt sokat...csináltam uj nicket,ráköszöntem,át msnre egyből,kapott képet "rólam",én lettem a "néha abba a városba látogato unatkozó lány,aki keres valakit aki szórakoztatja havi 1-2 alkalommal"...
és pont másnak értem rá...
találka lebeszélve,szórakozóhely,és a kedves párom ott várta a lányt...de engem kapott meg a kávéját az arcába...
08:15 hát ez durva:S de meg is érdemelte!!! ki tudja meddig ment volna el ha tényleg találkozik 1 idegen csajjal:S fúú ez annyira feltudja b@szni az agyam h a pasik képesek a hátunk mögött más csajokkal találkozgatni!!! nagyon remélem az én barátom nem próbálkozik ilyesmivel..
utsó: még nem csináltam másik msn-t, jelenleg a nyelvvizsgámmal voltam elfoglalva, ma meg tegnap volt:) de amint megcsinálom leírom mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!