Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Mit szoktatok ez alatt érteni? (2 kérdésem van számotokra), de fiúk is írhatnak tapasztalatokat!
Lehetőleg minél több választ szeretnék...köszönöm!
első kérdés:Bejön még a csajoknak az, ha egy pasi pl kinyitja előttük az ajtót, előre engedi őket egy terem belépésekor, stb... Tehát ha udvariasak az illetővel.
második kérdés: Sok lány, ill. nő mondja azt, hogy szereti magát nőnek éretni a párja mellett.Kifejtenétek ezt egy kicsit bővebben? mit értetekez alatt?
Kort/nemet is.
18/F
Nekem személyszerint bejön ha egy férfi udvarias,és sztem sok lány így van ezzel, mert például ettől nőnek érezzük magunkat (ha rátérek a második kérdésedre:)) ,mert még ha néha nem értünk egyet azzal h mi vagyunk a gyengébbik nem, mégis szeretjük ha gondoskodtok rólunk,vigyáztok ránk és mindez alatt tiszteltek minket :D
Lehet nem sokat segítettem...de a szándék a fontos xD
18/L
13:30 : Hát, bocs, de szerintem nem a bunkó pasik kellenek. Ha van 1 udvarias fiú, és nem jön be, akkor NEM azért nem jön be mert udvarias, hanem mert vmi más nem tetszik benne. És nektek az jön le, hogy a lányok nem szeretik az udvarias fiúkat :) És a normális fiúknak meg mondjátok, h legyenek bunkók, mert a lányoknak ez kell :'DD Szoval hülyeség, bocs'..
Kérdezőnek:
Nekem tetszik, ha udvariasak velem, az sokkal jobb, mint amikor csak úgy bevágnak elém az ajtónál pl.
Azt meg úgy értem, hogy érezzük magunkat nőnek, hogy legyen a pasinak egyénisége, legyen határozott, magabiztos, meg férfias.
Remélem segítettem valamennyire ^^
18/L
14:11
Bocsánat ha bármelyik kedves női teremtényt megbántottam a kijelentésemmel. :)
1. kérdésre: igen, bejön
2. kérdésre: sztem ez mindenkinél máshogy van, mondjuk nálam...hááát.. nem tudom :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!