Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagy kérés lenne felérek, hogy legyetek figyelmesek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 23. 07:22
2/7 anonim válasza:
Nagy kérés lenne, hogy ne általánosíts, illetve, hogy fejtsd ki a kérdésedet?
3/7 anonim válasza:
Általánosítás? 10 nőből 9 leírja az ideálnál, hogy "figyelmes pasit akar", szóval gondolom ez minden nő számára teljesen egyértelmű, hogy mire gondol a kérdező.
5/7 anonim válasza:
Alapból figyelmes vagyok/voltam, de sokszor visszaélnek ezzel a lelki sérültek. Velük nem éri meg kapcsolatba kerülni. Folyamatosan panaszkodnak, próbálnak együttérzést meg sajnálatot kicsikarni az emberből, lehúznak saját magukhoz. De ebből elég volt! Ezért állok át a "sötét oldalra" és leszek kötekedő meg szólok be finoman. Egy egészséges lelkű ember ezt nem veszi a szívére, esetleg visszaszól, addig egy sérült megsértődik és letargiába esik. Nincs több seb nyalogatás meg ilyesmi, még mit nem! Inkább küldjön el mindenki a k.. anyámba, de én még egyszer nem fogok senkit se pálytolgatni.
Nagy kérés lenne, hogy figyelmes legyek? Igen, kurv*ra!
6/7 anonim válasza:
Ha jobban néznél ki, figyelmesebbek lennének veled a lányok.
7/7 Sunshinedoll válasza:
Mivel kapcsolatban? Példa? forrás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!