Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted ez a kérés túl erős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez a kérés túl erős volt?

Figyelt kérdés
A lényeg: megkértem egy nőt innen, akivel már hosszabb leveleket váltottam, hogy írjon fel A/4-es üres lapra írottan egy szokatlan magyar kifejezést, amit én mondtam neki, és tegye alá a kézfejét, hogy megbizonyosodjak róla, valóban nő-e vagy csak annak nyilvánítja magát. Ez az oldal veszélyes, gondolom érthető, ha ilyet kér az ember. Erre megsértődött, nem szól hozzám.
2016. jún. 18. 02:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
És ezt miért nem az ezotéria kat_ban írtad ki ?
2016. jún. 18. 03:13
 2/18 anonim ***** válasza:
Ilyet én is szoktam kérni. Tényleg rengeteg a kamu és ha valakivel komolyabban beszélgetek, akkor nem szeretek koppanni. Egyáltalán nem erős kérés.
2016. jún. 18. 03:52
 3/18 anonim ***** válasza:
Erre még én nem is gondoltam.De akár a húga vagy a lánya kezét is lefényképezhetné így valaki,szóval ez nem bizonyítana semmit.
2016. jún. 18. 04:04
 4/18 anonim ***** válasza:
Ez kb 3 newton eros kerdes.
2016. jún. 18. 07:12
 5/18 anonim ***** válasza:
93%

"Ez az oldal veszélyes, gondolom érthető, ha ilyet kér az ember. "

Egyáltalán nem. Ha veszélyesnek érzed az oldalt, senki nem erőlteti, hogy itt írogass, levelezgess privátban. Azért, mert vannak kamuprofilok, még nem kell mindenkit meggyanúsítani, ugyanis aki NEM kamu, annak igenis rosszul esik a bizalmatlanság.

Ha valakivel komolyabb levelezés alakul ki, akkor a következőket teheted:

-Ha nem az ismerkedés a cél, akkor egyszerűen csak levelezel az illetővel, mint EMBERREL, a témára koncentrálsz és nem a személyére

-Ha az ismerkedés a cél, és ez kölcsönösen így van, akkor mielőbb át kell térni más csatornára, ahol van mód több benyomást szerezni egymásról - a legjobb nyilván egy személyes találkozót összehozni, akár csak egy kávéra, hiszen a személyes benyomást nem pótolja semmi! Ha ennek valamilyen érdemi akadálya van, akkor meg rengeteg olyan kommunikációs csatorna van, ahol képpel, hanggal lehet kommunikálni. Ha ettől valaki elzárkózik, akkor valószínűleg csak te akarsz ismerkedni vele.

Az ilyen trükkös ellenőrizgetések totál értelmetlenek, feleslegesek és sértők.

2016. jún. 18. 10:35
 6/18 anonim ***** válasza:

# 5 vagyok és még kiegészíteném, hogy tudom, hogy vannak kamuk, egy barátom másfél éven át levelezett valakivel, akiről kiderült utóbb, hogy férfi.

Én ebből az egészből csak azt nem értettem, hogy hogy szánhatott másfél évet valakire, akivel egyszer sem beszélt telefonon, nem találkozott vele, stb. A második lefújt találkozónál mondtam neki, hogy hagyja a csudába az egészet, nem hallgatott rám.

Úgy gondolom, hogy ha valaki időt, energiát fektet abba, hogy egy kamuprofilról levelezgessen, akkor nagyon könnyen tudja kijátszani a kérésed is.

És ha tudod, hogy nő? Akkor mi van? Utána az fog érdekelni, hogy hogy néz ki, stb. Úgyis a személyes találkozás dönt.

Ha meg nem akar találkozni semmiképp, akkor nem mindegy, hogy kivel levelezel?

2016. jún. 18. 10:39
 7/18 anonim ***** válasza:
Akinek az a szorakozasa h kamuprofilokkal szivat masokat azt en komolyan tudom sajnalni, mert egy 0 akkor az elete.
2016. jún. 18. 11:31
 8/18 anonim ***** válasza:

Nem erős kérdés, de én is kiröhögnélek.

És mit kezdesz az A/4-es papír alá tett kézfejével a neten keresztül?

2016. jún. 18. 14:30
 9/18 A kérdező kommentje:
Legalább látni a kézfejről, hogy nőé vagy férfié az általam kért szöveg mellett.
2016. jún. 18. 14:46
 10/18 anonim ***** válasza:

nem egyszerűbb ha azt kéred, hogy szkennelje be az alfelét... onnan tök egyértelmű.

De ha elmentek inni egy kávét, az is egy megoldás.

Te most úgy írsz itt, mintha férfi volnál... de átlátok én ezen!

2016. jún. 18. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!