Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted ez a kérés túl erős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez a kérés túl erős volt?

Figyelt kérdés
A lényeg: megkértem egy nőt innen, akivel már hosszabb leveleket váltottam, hogy írjon fel A/4-es üres lapra írottan egy szokatlan magyar kifejezést, amit én mondtam neki, és tegye alá a kézfejét, hogy megbizonyosodjak róla, valóban nő-e vagy csak annak nyilvánítja magát. Ez az oldal veszélyes, gondolom érthető, ha ilyet kér az ember. Erre megsértődött, nem szól hozzám.
2016. jún. 18. 02:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#5: Nagyon fennköltnek hangzik az elméleted, csak gyakorlatban sokszor nem így működik.

Nem kell senkit meggyanúsítani, csak így a végén nagy a koppanás. Akinek rosszul esik, hogy nem kamu és azt kérik, bizonyítsa be, az mégis mennyire érzékeny lelkű és hogy éli túl a való életet? Tőlem elkérik a buszon a diákot, amikor diák vagyok és látszik is rajtam... Rosszul esik, hogy a sofőr meggyanúsít azzal, hogy nem vagyok diák... Brühühü.

Ha nem ismerkedés a cél, csak a téma, attól még sok beteg ember van. Ismerkedés nélküli dolgokra is jó pár pedofil otthon a gép előtt nekiáll a dolgoknak.

És a legjobb a személyes találkozó lebeszélése? Ezt majd közlöm a barátnőm húgával, aki egy magát 18-nak kiadó 30 éves hapsival találkozott a "randin".

És igazából az ismerősöd példája mutatja, hogy miért is nem kéne sértőnek lenni a dolognak.

Az is vicces, hogy vannak olyan országok, ahol a fiataloknak előadásokat tartanak a netes ismerkedés veszélyeiről és az átverésekről. Nálunk meg... sértő.

(Mondjuk, ahogy észrevettem, általában inkább azoknak sértő, akik még nem élték át a dolgot. Egyik lány ismerősöm pl. előadta ismerkedésnél, hogy milyen tapló kérés tőlem a kép és nem hiszek neki. Aztán mégis küldött képet és mára barátok vagyunk. Aztán egyszer csak jött felháborodva, hogy mennyire átvágta valaki neten és már megérti, hogy miért kértem képet. Okos ember a saját hibájából tanul...)

2016. jún. 18. 15:14
 12/18 A kérdező kommentje:
#10: nagyon kemény vagy indokolatlanul. Biztos még nem szoptad be itt senkivel. :]Akkor örülj neki. Ezzel az erővel ugyanolyan jogunk van kérni ezt, mint annak, aki megsértődik ilyesmin, mert gondolom te sem örülnél annak, ha több napnyi/hétnyi hosszú levelezés után kiderülne, hogy cumi az egész. Másrészről pont meg is szűnt a fiókja hirtelen tegnap óta a lánynak itt és más platformon magyarázatot sem adott rá, pedig kérdeztem, mi történt. Rövidre zárta a kommunikációt, ennyi.
2016. jún. 18. 16:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Vagy olyan nő volt, aki az èrzelmeivel gondolkodik logika helyett, vagy kamu volt :D
2016. jún. 18. 17:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Vannak, akikkel évek óta beszélgetek, de nem ismerkedési célzattal. Jólesik az eszmecsere, nem érdekel, kicsoda, felőlem lehet akár Quasimodo is.

Amikor pedig ismerkedtem: van némi emberismeretem, ha valaki "gyanús", azzal lezárom. Egyszer pl. valaki azzal próbált megetetni, hogy ő könyveket "rektorál". Jót röhögtem és tiltottam.

Ha valakivel jót beszélgettem neten, 1-2 nap múlva telefon, néhány napon belül személyes találkozó. Nekem az a tapasztalatom, hogy aki tényleg ismerkedik, és nem csak unalmat űz, szórakozik, egot legyezget, annál ez teljesen rendben van, sőt, ugyanezt várja el. Velem is zártak már le ismerkedést azért, mert 2 héten belül nem jött össze személyes találkozó, szerintem teljesen jogosan. (És mielőtt valaki a távolságokkal jönne: nem hiszek a távkapcsolatokban, úgyhogy messze élőkkel eleve nem ismerkedtem.)

Volt, hogy nagyon bejött volna valaki, de sehogy sem akart összejönni a találka. Utóbb mindig kiderült, hogy okkal: vagy nem zárta még le az előző kapcsolatát, vagy mással is ismerkedett és vele előrébb tartott, stb.

Nem szeretem a felesleges köröket: ha ismerkedünk, akkor ne legyen már gond a telefonálás, vagy a találkozó.

És az ilyen feliratos trükköknél lényegesen egyszerűbb megkérdezni, hogy "felhívhatlak?". Mások így csinálják.

2016. jún. 18. 18:48
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, igazad van. Ő is ezt mondta, hogy felhívhattam volna, csak én nem gondoltam korábbi tapasztalataim során, hogy csak így megadná itt egy ember a számát. :D Mindegy, mostmár ba.szhatom.
2016. jún. 18. 20:42
 16/18 anonim ***** válasza:

10-esként mondom, hogy ez nekem kínai...

Miféle veszély, meg konspiráció....

Tárkeresőzős időszakomban is úgy voltam vele, hogy pár levél után elhívtam beszélgetni, nem szeretek sokat írni, és amúgy is sokkal hatékonyabb a beszélgetés - attól még nem lett senkinek gyereke.

Honnan gondolod, hogy megsértődött... szerintem simán betegesnek tart.

De megvan a válasz a kérdésedre: igen ez túl erős volt - mindegy mi mit gondolunk.

2016. jún. 18. 21:44
 17/18 A kérdező kommentje:
Aham. Értem. Az a baj, én nem ugrálhatok össze-vissza, mert nem Budapesten élek, hanem távolabb. Szóval, jó lenne talizni, de csak akkor vállalnám be, ha megbizonyosodok róla, hogy nem kamu.
2016. jún. 18. 22:13
 18/18 omba ***** válasza:

"Ez az oldal veszélyes" -már mitől volna veszélyes?

A medve... az igen.

Kockázat meg van mindenben, lehet, hogy nő, és egyáltalán nem jössz be neki, - akkor is kidobott pénz.

2016. jún. 19. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!