Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ismerkedés során végig én tepertem egyoldalúan, akkor ugye jogosan várom el, hogy kapcsolaton belül viszont teljes mértékben kiszolgálni engem, az Urát és Parancsolóját?
Ha a nô az egész ismerkedéshez úgy állt hozzá, hogy teperjek csak én, elvégre az a férfi dolga, és ô abszolút nem volt hajlandi egyenlô félként hozzáállni az ismerkedéshez (meg persze hozzám), akkor miért háborodik fel, ha a kapcsolaton belül meg én várom el, hogy tegye azt, ami meg a nô dolga.
Szóval szerintem ilyenkor gondolom joggal várhatom el, hogy ragyogjon a lakás, mire hazaérek, és meleg kaja várjon, meg hogy akkor legyen szex és úgy, ahogy én akarom.
Vagy ha nem, akkor mi a nô dolga, ha már a férfié ennyire jól meg van határozva?
#15:
"A "parancsra sz*pas"cimked ugye csak vicc? "
Ilyen élesen megfogalmazva természetesen az. De a 'férfi gondoskodik a nôrôl, a nô meg kiszolgálja az urát" elv természetesen a hálószobára is vonatkozik.
-----
"Azzal h te udvaroltal mar le van tudva a parkapcsolat rad eso resze? Gratulalok."
Hol írtam ilyet? A férfi ek ugyanúgy megvannak a maga feladatai a párkapcsolat folyamán is:
Ha a nô becsülettel teljesíti a saját feladatait, akkor természetesen nekem is tennem kell az enyémeket: programokat szervezek, elviszem vacsorázni, idônként meglepem valamivel, szóval udvarlok neki a párkapcsolat alatt is.
De cserébe elvárom, hogy ô is teljesítse a saját nôi kötelességeit felém.
Ez így fair.
"te normálisnak érzed magadat, kérdező? Úgy értem hogy szerinted alkalmas vagy bármilyen egészséges párkapcsolat kialakulásához?"
Miért is ne lennék normális vagy alkalmas egészséges párkapcsolatra?
Mert húú de csúnyán hangzik így kimondva, hogy aszerint alakítom ki a párkapcsolataimat, ahogyan a másik a kezdetektôl fogva viszonyult hozzám, és milyen típusú párkapcsolatra tartom alkalmasnak?
Sok fajta párkapcsolat létezik, és sokféleképpen lehet egészséges párkapcsolatban élni. Semmi olyat nem várok el, ami ne lett volna természetes abban a korban, amibôl azok az elvárások származnak, amiket felém támasztanak - és jó néhány millió teljesen egészséges párkapcsolat volt akkor is, szóval nem értem, miért kell ezt leszólni. Fôleg, hogy ha a férfi részét a mai napig sokan elvárják.
Félreértés ne essék: volt olyan barátnôm, aki egyenlô félként állt hozzám az ismerkedés során, és veel abszolút egyenlô félként mûködtünk a kapcsolatban is. De róla tudtam is, hogy bármikor számíthatok rá akkor is, ha ehhez mindkettônknek ki kell lépni a megszokott szerepeinkbôl.
Az ismerkedés az az idôszak, amikor a másik még a legjobb oldalát igyekszik mutatni feléd, és a saját erényeit a minél jobban megcsillogtatni.
Ha valaki már ott úgy áll hozzá, hogy ô nagyon élesen meghúzza a határt, hogy már bocs, de eddig tartott az én dolgom, minden más innentôl kezdve a tied, akkor tôle értelemszerûen a kapcsolat alatt se fogom elvárni, hogy ezen a bonalon átlépjen. Viszont akkor pont azért, hogy az egészséges mûködôképes kapcsolatnak esélye legyen, ahhoz az kell, hogy akkor mindkét irányba egyértelmûen tisztázzuk ezeket a szerepeket.
Mert az úgy nem tud egészségesen mûködni, hogy én mindenbôl vegyem ki a részem, ô meg csak abból, ami elég "nôies" számára.
"Amúgy meg az igazság az, hogy aki nem tesz semmit ismerkedéskor, az leszr téged, csak te akarod mással nyugtatni magad, ahelyett, hogy beismernéd hogy valakinek nem kellesz igazán. :)"
Ha nem kellettem volna, akkor nem tudtak volna meghódítani:)
Nem tudom, hogy mennyi nôvel volt tapasztalatod, de a legtöbb nô úgy áll hozzá a férfiakhoz, hogy még ha tetazik is nekik, akkor se csinálnak semmit, mert az nem olyan "nôies", meg az olyan "nyomulós" lenne, stb.
Szóval helyette ülnek ott veled szemben, küldözgetik a kis jeleiket, csvargatják a hajukat meg hangosan nevetgélnek a vicceiden, de ennél többet jellemzôen akkor sem tesznek, ha nagyon bejön nekik a férfi, mert "az már a férfi dolga, hogy teperjen".
#Titusztitusz:
A nôk már az ismerkedés során azt keresik, hogy a férfi "megérimtse ôket, mint férfi" - szóval amikor összejöttünk, amikor ez már megtörtént. Ráadásul az ismerkedés során pont azzal lehet "megbizseregtetni", ha a szó klasszikus (nemi szerepeket jelentô értelmében) férfiasan lépsz fel - tehát pont ezt keresik általában.
A másik dolog, hogy egy egészséges párkapcsolathoz az nagyon kevés, hogy a nô fel tudjon nézni a párjára, és tisztelni tudja - hahó, én is ott vagyok a párkapcsolatban, tehát a fordítottjára ugyanúgy szükség van.
Ahhoz meg vagy az kell, hogy mint (egyenrangú) embert tudjam tisztelni, vagy mint nôt - a szó pont ugyanolyan klasszikus értelmében, amilyen értelemben a férfia szerepébek a betöltését tôlem el szokták várni.
"Hát ILYENEK A NŐK kérdező,de ne is hallgass rám...Te jobban ismered őket akkor..."
Ilyen egy nô, akit te ismersz.
És ilyen néhány nô is, akiket én ismerek.
És nem ilyen azon nôk nagyon nagy része, akikhez nekem szerencsém volt.
És ja, ôket én ismerem jobban.
De nem is egészen értem, hogy tanulságosnak szánt tanmeséd hogyan is kapcsolódik a kérdéshez, mikor a feleséged nem jött össze az udvarlójával, a kérdés meg azokról az esetekrôl szól, amikor a nô nem csak hülyíteni és kihasználni akarja a pasit, hanem komolyan is gondolja - csak úgy áll hozzá, hogy ô a nô, tehát neki elôjogai vannak.
Na, látom jön a tipikus "nézzünk minden érvet levegőnek aminek egy kis igazsága is van"...
Akkor mégegyszer kérdezem:
- milyen matematikai számítás szerint jött ki neked, hogy nagyon legfeljebb pár hónap (de inkább pár hét) udvarlás, több éves vagy örökké tartó kiszolgálással egyenlő értékű? Ez esetben az lenne a fair, hogy annyi munkát tesz bele amennyit te. Tehát annyi ideig szolgál ki, ameddig te udvaroltál. És ugye akkor ha találsz egy olyan nőt aki udvarol neked, akkor te is hajlandó leszel őt az egész kapcsolat alatt szolgálni, mint úrnőd és parancsolód?
Sőt ha már itt tartunk, ez úgy lenne fair, hogy az elején közölnéd velük, hogy "nézd látom, te semmit sem teszel, így a kapcsolatban majd neked kell kiszolgálnod"... Megnézném utána mekkora porfelhő maradna a nő után... xD
Amúgy meg nőkkel valóban nem sok dolgom volt, mivel én is nő vagyok. :) A női ismerőseim között a legnagyobb téma, hogy miként hódítsák meg a kiszemeltet, szóval vagy rossz nők között válogatsz, vagy csak áltatod magad azzal, hogy kellesz nekik. Ennyi. :) Sok nő és sok férfi szinte bárkivel összejön akit kicsit megfelelőnek talál, csak hogy legyen valakije, vagy hogy "majdcsak" kialakul a szerelem. Aha. Szóval ne nagyon szállj el attól, hogy összejössz valakivel, aki a kisujját sem mozdította érted.
Abba belgondoltál már, hogy azért is igazságtalan az elvárásod, mert az emberek érzelmei nem párhuzamosan fejlődnek, az egyik mindig előrébb van? Tehát amikor te kiszemelsz egy lányt, akkor ő valószínűleg még semmit sem érez irántad, nem ismer és semmit sem akar. Akkor miért is kéne neki teperni?
Ami a szex részét illeti, ha te képes vagy azt élvezni, hogy megdugod a nőt, úgy és ahogy te akarod, miközben ő nem élvezi, csak kötelességből csinálja, az kb erőszak és csak a te szánalmasságod mutatja. Milyen csodás érzelmek lehetnek egy ilyen kapcsolatban! Ilyen alapon akár prostihoz is elmehetnél, végülis ugyanaz.
De felesleges is ezen idegeskedni, amikor meglátja egy lány, hogy mekkora ősember vagy, joga van fénysebességgel elhúzni, ha nem teszi az az ő baja. De volt már neked barátnőd valaha? Szerintem ha lett volna, vagy lenne akkor nem itt okoskodnál és bizonygatnád a nagyszerű elméleted, hanem alkalmaznád, de szerintem az a tipikus lúzer fiúka vagy aki kikészült, hogy (szerinte) neki kell odamenni egy nőhöz, mert ő képtelen rá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!