Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az ismerkedés során végig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az ismerkedés során végig én tepertem egyoldalúan, akkor ugye jogosan várom el, hogy kapcsolaton belül viszont teljes mértékben kiszolgálni engem, az Urát és Parancsolóját?

Figyelt kérdés

Ha a nô az egész ismerkedéshez úgy állt hozzá, hogy teperjek csak én, elvégre az a férfi dolga, és ô abszolút nem volt hajlandi egyenlô félként hozzáállni az ismerkedéshez (meg persze hozzám), akkor miért háborodik fel, ha a kapcsolaton belül meg én várom el, hogy tegye azt, ami meg a nô dolga.

Szóval szerintem ilyenkor gondolom joggal várhatom el, hogy ragyogjon a lakás, mire hazaérek, és meleg kaja várjon, meg hogy akkor legyen szex és úgy, ahogy én akarom.

Vagy ha nem, akkor mi a nô dolga, ha már a férfié ennyire jól meg van határozva?

#feladat #nôi princípum #férfi princípum #parancsra sz.pás
2016. júl. 22. 09:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem hulyeseg a kerdes, csak sokan nem ertik. A kovetkezetesseg hianyara mutat ra. Teny, hogy sokak ugy elik meg az egyenjogusagot, hogy 'egyenlokent kezeljenek a ferfiakkal, kiveve amikor elonyom szarmazio abbol, hogy no vagyok'. Ha az aktualis holgyiket megkerdezned errol, szerintem meg eloben is inkabb elszaladna minthogy akar megprobalja vegiggondolni.
2016. júl. 22. 09:45
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Sokan meg már azt sem értik, mi az egyenjogúság, vagy miért alakult ki a feminizmus...

De azért illik feminácizni, mert pár kisfiú most divatba hozta.

Tök egyszerű: ha csak kaparsz a nőért, és annyit se tud kapsz viszonzásként, hogy a se.gge alá tolod a széket, akkor megköszönje, vagy viszonozza az érdeklődésedet, akkor megköszönöd a randit, és ott helyben közlöd, hogy te így nem szeretnél folytatást. Ennyi.

Nem kell utána még kaparni mint malac a jégen, mert te meg akkor cserébe elvárhatod, hogy heti hétszer szex legyen. Egyébként pont az a csaj fogja méter magasan lesz.arni, hogy te mit akarsz, aki eddig se erőlködött, hogy te is jól érezd magad. Miért változna meg ez később?!

Melyik az a pont, ahol meg kéne változnia?

2016. júl. 22. 09:55
 13/30 Költőnő? ***** válasza:
100%
Minek KELL olyannal egyáltalán összejönni, akivel kezdettől nincs harmónia?
2016. júl. 22. 10:00
 14/30 A kérdező kommentje:

"A kovetkezetesseg hianyara mutat ra."

Nem csak arra, hanem a tisztelet hiányára.

Vagy engem tiszteljen, mint egyenrangú felet, vagy ha nem kezel egyenrangúként minden helyzetben (mert én vagyok a férfi), akkor a férfit tisztelje bennem, és legyenek meg azok az egyértelmûen meghatározott területek, ahol meg ô nem egyenrangú velem (elvégre én vagyok a férfi).

Vagy az egyik, vagy a másik. Ha viszont egyik sincs meg, és csak egyoldalú elvárások vannak, akkor az egy piszok kekezelô hozzáállás, amibôl teljesen hiányzik a másik tisztelete.

2016. júl. 22. 10:01
 15/30 anonim ***** válasza:
85%

A "parancsra sz*pas"cimked ugye csak vicc?

kamunak erzem a kerdest

Sokfele izgalmas mup*na kaphato a piacon,remek takaritorobotok,anyukad meg ingyen foz rad.Problema megoldva.

Azzal h te udvaroltal mar le van tudva a parkapcsolat rad eso resze? Gratulalok.

2016. júl. 22. 10:16
 16/30 anonim ***** válasza:
69%
Ura és parancsolója. :DDDDD Lenne egy kérdésem: te normálisnak érzed magadat, kérdező? Úgy értem hogy szerinted alkalmas vagy bármilyen egészséges párkapcsolat kialakulásához? Szerintem távolról sem, de érdekelne a véleményed. :)
2016. júl. 22. 10:33
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

A feminizmusnak nem az a lényege, hogy mi nők lógatjuk a lábunkat, a férfiak meg kiszolgáljanak...

Kérdező, ez a nő vagy olyan sötét, hogy a passzivitását gondolta úgy, hogy kéreti magát (tévesen, mert az ilyen hozzáállású nők miatt nem értenek egyes férfiak a nem szóból), vagy eleve nem is akarta a kapcsolatot, de mivel nem volt más, ő meg talán kapcsolatfüggő, te is jó leszel - egy darabig...

Én ilyet nem csinálok, ha valaki érdekel, én is teszek azért, hogy alakuljon a kapcsolat, ha nem érdekel, akkor vagyok passzív, utasítom el, és ha a másik fél nem fogta fel, akkor előveszem a bunkó eszköztárat is, de erre szerencsére egy kezemen meg tudom számolni, hány ember kényszerített rá 31 évem alatt, nem szeretem, ha ezt előhozzák belőlem, és általában a legtöbben felfogják az elutasítást.

2016. júl. 22. 12:41
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Már csak az a kérdés minek tepertél egyoldalúan az ismerkedés során végig?Mivel nem volt viszonzás a nő részéről, ez miért is volt jó neked?Egy kapcsolat nem arról szól, hogy amíg ismerkedsz mindent megteszel a másikért, amikor megvan, akkor hátradőlve várod a másik szintén egyoldalú teperését, hogy neked jó legyen...Vagy mindketten egyformán tesztek a működőképes kapcsolatért, vagy ha nem megy be kell fejezni.Lásd be szarul választottál magadnak párt.Ide illő mondás:Egy fecske nem csinál nyarat.
2016. júl. 22. 12:43
 19/30 anonim ***** válasza:
68%

Hát végülis... Mennyi ideig udvaroltál neki, te hatalmas Hős? Na akkor annyi ideig elvárhatod, hogy kiszolgáljon! Vagy mégis milyen matematikai számítás szerint jött ki az neked, hogy pár nap/hét esetleg hónap udvarlásért életfogytig tartó kiszolgálás jár?

Amúgy meg az igazság az, hogy aki nem tesz semmit ismerkedéskor, az leszr téged, csak te akarod mással nyugtatni magad, ahelyett, hogy beismernéd hogy valakinek nem kellesz igazán. :)

2016. júl. 22. 16:47
 20/30 A kérdező kommentje:

#12:

"

Tök egyszerű: ha csak kaparsz a nőért, és annyit se tud kapsz viszonzásként, hogy a se.gge alá tolod a széket, akkor megköszönje, vagy viszonozza az érdeklődésedet, akkor megköszönöd a randit, és ott helyben közlöd, hogy te így nem szeretnél folytatást. Ennyi"

Ez nagyon hangzatos, de két helyen hibádzik:

1.) nagyon kevés nô van, aki egyenlô félként áll a férfihoz az ismerkedés során, a nagyon nagy többség úgy áll hozzá, hogy teperjen csak a pasi, elvégre "az udvarlás a férfi dolga". Tehát mondjuk a saját tapasztalataim alapján ~10% körül lehettek azok a nôk, akik legalább fele annyi energiát és a másik számára is látható lelkesedést raktak bele az ismerkedésbe, mint én - és nem azért, mert én kevésbé tetszettem nekik, mint ôk nekem (pontosan tudom, hogy voltak olyan esetek, ahol ennek szöges ellentéte volt a helyzet, hanem mert úgy álltak hozzá az egész ismerkedéshez, hogy "ô nôként aztán nem fog nyomulni".

Szóval röviden összefoglalva: ha aszerint is selejtezném az amúgy teljesen rendben lévô lányokat, hogy mennyire kezel egyenrangú félként az ismerkedés során, akkor nem sok választék maradna.

2.) bár valamivel jobban szeretem a teljesen egyenlô felek közöttiárkapcsolatokat, de azzal sincs semmi bajom, ha megvannak a nemi szerepek - csak akkor elvárom, hogy ne csak az enyémek legyenek jól definiálva.

------

"Miért változna meg ez később?!

Melyik az a pont, ahol meg kéne változnia?"

Azért, mert mivel az ismerkedésnél eleve egy olyan pozícióba helyezte magát, hogy ô csak passzívan reagál az én kezdeményezéseimre, ezért amikor kapcsolat lesz belôle, jellemzôen akkor is elég könnyû megtartani az irányító szerepet - elég természetesen szokott következni az egyik a másikból.

Ráadásul a pszichológusok biztos meg tudják ezt magyarázni, de tapasztalatom szerint pont azok a lányok szoktak a legtöbb mindenben engedni, ha már egyszer kapcsolatban vagyunk, akik az ismerkedés során a leginkább adták a megközelíthetetlen királynôt.

2016. júl. 23. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!