Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedés során szoktatok ilyet tenni?
Kulturáltan,ne úgy,hogy megbántsam,de elmondom,ha nem menne emiatt.
Minek húzzam az idejét fölöslegesen.
Sunyi módon lekopok, ha nem tetszik.
Nem hiszem, hogy jót tenne pár levélváltás után (ami még semmi), ha az ember annyira őszinte, hogy "nem tetszik a külsőd, ezért nem beszélgetnék veled többet, ne haragudj, szia"
Akkor nem dicsértek, ha nem úgy gondoljátok?
Nem értem, ha valaki dicsér is, keres is, miért nem kezdeményez tovább lépést?
képcsere után nekem vissza se írnak.
22/f
Meg szoktam dicsérni udvariasságból,de hozzáteszem,hogy nekem sajnos ez meg ez nem jön be.Nem vagyok annyira válogatós és nem szoktam sürgetni a képcserét,így általában addigra kiderül,hogy van-e valami nagy gond a lány külsejével.
Ha az ismerkedés során őszintén válaszol a kérdéseimre akkor már nincs nagy jelentősége a képcserének.Volt már,hogy valaki nagyokat hazudott és ezt a képcsere fedte fel,ilyenkor nagyon kellemetlen,de szembesíteni kell a lódításaival.
Én amúgy nem teljesen értem azt a képcsere dolgot, kétszer is voltam majdnem vak randin és habár arcra nem biztos, hogy szimpatikus volt, azért szép testük volt.
Meg alapból nem izgalmasabb egy vak randi?
Azt mondom, amit gondolok.
Van, hogy semmit, és folytatom az ismerkedést, van, hogy lemondom az ismerkedést, mert nem a tipusom az illető, van, hogy dicsérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!