Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Netes ismerkedés során szoktat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedés során szoktatok ilyet tenni?

Figyelt kérdés
Képcserét követően illemből megdicséritek a másik külsejét? Vagy megmondjátok, ha nem jön be? Esetleg sunyi módon lekoptok? Kérem azok válaszoljanak, akiknek van ennyi önismerete.
2015. nov. 14. 18:33
 1/9 opened paradise ***** válasza:

Kulturáltan,ne úgy,hogy megbántsam,de elmondom,ha nem menne emiatt.

Minek húzzam az idejét fölöslegesen.

2015. nov. 14. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Sunyi módon lekopok, ha nem tetszik.

Nem hiszem, hogy jót tenne pár levélváltás után (ami még semmi), ha az ember annyira őszinte, hogy "nem tetszik a külsőd, ezért nem beszélgetnék veled többet, ne haragudj, szia"

2015. nov. 14. 18:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Akkor nem dicsértek, ha nem úgy gondoljátok?

Nem értem, ha valaki dicsér is, keres is, miért nem kezdeményez tovább lépést?

2015. nov. 14. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:

képcsere után nekem vissza se írnak.

22/f

2015. nov. 14. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha egyértelműen ismerkedésről van szó, nem dicsérek olyat, aki nem tetszik, sőt megmondom, hogy nem az esetem.
2015. nov. 14. 18:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Meg szoktam dicsérni udvariasságból,de hozzáteszem,hogy nekem sajnos ez meg ez nem jön be.Nem vagyok annyira válogatós és nem szoktam sürgetni a képcserét,így általában addigra kiderül,hogy van-e valami nagy gond a lány külsejével.

Ha az ismerkedés során őszintén válaszol a kérdéseimre akkor már nincs nagy jelentősége a képcserének.Volt már,hogy valaki nagyokat hazudott és ezt a képcsere fedte fel,ilyenkor nagyon kellemetlen,de szembesíteni kell a lódításaival.

2015. nov. 14. 18:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Az eddigi tapasztalataim alapján a legtöbben sunyi módon lekopnak. De ahogy látom eleinte mindenki olyan képet küld, amelyiken nem annyira látszik, hogy mi a problémája. Aztán ha az a kép dícséretet kapott, akkor utána nagy nehezen elmondja írásban, hogy ehhez a képhez képest én viszont igazából ilyen és ilyen vagyok. Utána, ha arra megnyugtató válasz érkezett, akkor küld egy úgymond reális képet is és ha az után sincs semmi ellenvetés, akkor rátérnek a hol és mikor találkozhatnánk témakörre. Ezt én nem feltétlenül tartom annyira rossznak, de rendes képek nélkül viszont biztosan nem találkoznék senkivel sem. Az is lehet, hogy egy vén boszorkányról van szó és a lánya képét küldte el, el tudom képzelni ezt is egyesekről. :-)
2015. nov. 14. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Én amúgy nem teljesen értem azt a képcsere dolgot, kétszer is voltam majdnem vak randin és habár arcra nem biztos, hogy szimpatikus volt, azért szép testük volt.

Meg alapból nem izgalmasabb egy vak randi?

2015. nov. 14. 19:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Azt mondom, amit gondolok.

Van, hogy semmit, és folytatom az ismerkedést, van, hogy lemondom az ismerkedést, mert nem a tipusom az illető, van, hogy dicsérek.

2015. dec. 31. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!