Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat ez a férfi? Én nem tudom kiismerni.
Figyelt kérdés
Egy sráccal már jó ideje naponta beszélünk. Azért írt rám, mer tetszettem neki elmondása szerint, és jó lenne, ha valami komolyabb lenne. Még nem találkoztunk. A múlt héten fesztiválon volt, és kb 4 csajt szedett össze, fel is vitte őket. És ezt nekem is elújságolta. Most akkor csak haverként tekint rám? Felvetette, hogy találkozzunk, de én sokáig nem tudtam összehozni különböző okok miatt. De most százszor meg is gondolnám. Mert szerintem ő az ágyra számít. Nekem meg az nem fér bele. Komolyat keresek, még nem voltam senkivel. Szerintetek mit akar? Hagyjam, és küldjem el messzire?2016. júl. 22. 07:00
11/14 anonim válasza:
Mit akarhat? Meghódítani, és az ágyába vinni. Szomorú, de a szűz lány még manapság is trófea.
Én a helyedben nem erőltetném a további ismerkedést vele.
12/14 anonim válasza:
Úristen!:DDD Ezt még kérdezni kell? 4 nő?
13/14 A kérdező kommentje:
Közben kiderült, hogy csak szivatott, csak a reakcióm érdekelte...
2016. júl. 24. 20:20
14/14 anonim válasza:
Aki ilyesmivel tesztelget, azt pláne azonnal el kell hajtani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!