Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tolerálható ha valaki menekül a konfliktus elől egy kapcsolatban?
# 31
Erre a hülyeségre inkább nem is reagálok.
Max annyit, hogy normálisak kommunikálok azokkal akik fent tudnak tartani egy szintet.. nem csak köpködik a random hülyeséget vagy amit épp kitaláltak. Esetetekben ez a szint nincs meg, úgyhogy meg is untam.
# 33
Nincs párom, pusztán feltettem egy kérdés.
Egy szóval nem írtam, hogy lenne.
szóval nem kombináltok mi ?
Attól, mert te valamit h..lyeségnek gondolsz, attól még nem biztos, hogy az úgy is van.
Sokan a pszichológiát is h..lyeségnek és butaságnak gondolják, miközben az mozgatja az egész életet. A nyitott látásmóddal rendelkező emberek ezt tudják, a beszűkültek meg mindent, ami ellenkezik a saját nézőpontjukkal leh..lyéznek.
Erről csak ennyit. Légy boldog, remélem megoldódik a problémád és képes vagy a változásra.
A lepontozgatás meg iszonyat gyerekes. :D
Látszik hogy ezen a szinten vagy még csak. :D
Attól, hogy többen hasonló véleményen vannak még nem lesz igaz. Szép kis érvelés hiba.
Istenbe is sokan hisznek de attól még nem fog létezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!