Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire tolerálható ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tolerálható ha valaki menekül a konfliktus elől egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2016. júl. 20. 20:02
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
56%
Én szerintem munkahelyen is fél. Amúgy itt nem kerüli a konfliktust. Itt senki se kombinál kérdező. Csupán nem értem a félelem okát. Hallott kapcsolat az amiben félelem van teljesen mindegy hogy fizikai vagy szellemi okokból.
2016. júl. 20. 20:39
 12/67 A kérdező kommentje:

# 10

Kit érdekel, hogy te elhiszed vagy sem.

"Aki eleve konfliktuskerülő személy, az mindenhol kerüli, nemcsak egy bizonyos helyen! "

Ezt valami nőklapja.hu -n olvastad? vagy honnan szedted ezt a hülyeséget amit megállás nélkül nyomatsz?

"És elárulnád, mivel még erre nem válaszoltál:

MITŐL FÉLSZ a párkapcsolatban???"

Attól, hogy rosszul kezelem a szituációt, nem tudok mit mondani, megbántom a másikat, ilyesmiktől. Kapcsolatban meg azért fontos lenne, hogy ne bántsuk egymást meg, és azért is kerülöm mert nem akarom, hogy megbántson az akit szeretek mondjuk.

Az meg nagyon nem érdekel, ha konfliktusba kerülök valakivel, veled is nagyon szívesen vitáznék, darabokra szedném azt a sok általánosítást amit ideköhögsz, és meg is teszem. Ha valakit megbántok aki számomra semleges személy az az ő baja nem az enyém. Az se különösebben érdekel, hogy idejöttél okoskodni az általánosításoddal, de hát ez van.. megbántódni ettől nem fogok, még csak rosszabbul se érzem magma.

2016. júl. 20. 20:40
 13/67 A kérdező kommentje:

"Én szerintem munkahelyen is fél."

Fejezd már be a jó isten tegyen a jégre.. ami valójában nem létezik.

"Hallott kapcsolat az amiben félelem van teljesen mindegy hogy fizikai vagy szellemi okokból."

Az persze, köszönjük az újabb remek általánosítást.

2016. júl. 20. 20:42
 14/67 anonim ***** válasza:
Kérdező hagyd, nem érdemes foglalkozni velük...
2016. júl. 20. 20:44
 15/67 anonim ***** válasza:
72%

Gyerek vagy még agyilag. Te kérdeztél, én válaszoltam.

Tanácsot adtam, hogy olvass KONFLIKTUSKEZELÉSRŐL könyveket, hogy változtass a sz..r szokásodon és ne félj semmitől.

Egyébként meg a félelmeidről a pároddal is beszélgethetnél, mert egy jó kapcsolatban nyitottan mindenről illik beszélgetni bármikor és bárhol.

Isten nevét meg ne vedd a szádra, hacsak nem imádkozol hozzá!

2016. júl. 20. 20:44
 16/67 A kérdező kommentje:

"Gyerek vagy még agyilag."

Ha te mondod..

"Te kérdeztél, én válaszoltam."

Igen, ideköhögtél valami általánosítást.

"Tanácsot adtam..."

Max a könyv volt a tanács a többi meg általánosítás és hülyeség.

"Egyébként meg a félelmeidről a pároddal is beszélgethetnél, mert egy jó kapcsolatban nyitottan mindenről illik beszélgetni bármikor és bárhol."

Ebben az egyben volt eddig igazad.

"Isten nevét meg ne vedd a szádra, hacsak nem imádkozol hozzá!"

Akkor veszem a számra amikor csak akarom, imádkozni meg nem fogok. De most már minden értek egy ilyen hozzászólás után.

2016. júl. 20. 20:47
 17/67 anonim ***** válasza:
67%
Szintén a 15ösnek adok igazat. Oké nem mondod el mi a bajod a kapcsolatban. A következő kérdésed arról fog szólni hogy romokban a kapcsolatod vagy tönkrement mert nem mertél beszélni. Néma gyereknek.... Nem kell senkit se megbántani. Egyszerűen ha valami nem tetszik ki kell nyitni a szádat és megmondani mi bajod van. Szerintem ha valakihez őszinte vagy annak nem ártasz hanem segíted a dolgát.
2016. júl. 20. 20:49
 18/67 anonim ***** válasza:
67%

"Te kérdeztél, én válaszoltam."

Igen, ideköhögtél valami általánosítást.

Első válaszom:

Semennyire.

De ez a konfliktus kerülőnek miért jó? Miért ennyire gyáva szembenézni a dolgokkal?

Ha ez neked általánosítás, akkor legyen, élj vele boldogul.

A te életed, azt csinálsz vele amit akarsz. Ha elb..szod, elb..szod, remélem a hibáidból azért tanulni fogsz egy idő után!

2016. júl. 20. 20:49
 19/67 A kérdező kommentje:

"Szintén a 15ösnek adok igazat."

Attól még nem lesz helyes, és jó meg elfogadott mert ti ketten hasonló általánosításokat hordtok össze és maximum 10-ed részben van igazatok.

"A következő kérdésed arról fog szólni hogy romokban a kapcsolatod vagy tönkrement mert nem mertél beszélni. Néma gyereknek.... "

Ez már megint mi a jó isten? Megint honnan? Mondtam már, hogy imádom az ilyen random kombinációkat.

2016. júl. 20. 20:51
 20/67 A kérdező kommentje:
Mert az első hozz szólásodra vonatkozott az, hogy hülye általánosításokat hangoztatsz.. Remekül felfogtad a dolog lényegét.
2016. júl. 20. 20:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!