Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjek majd neki? (NAGYON HOSSZÚ! )
Van egy lány, aki 2 évvel idősebb nálam, találkoztunk már párszor, és nagyon megtetszett, szerintem én is neki, különben nem találkozna velem, főleg, hogy végig kettesben vagyunk. Akármikor hívom, mindig akar találkozni, és én vagyok az egyetlen fiú akivel szokott "randizni". Hogyan tudnék neki udvarolni? A humorom az jó, nem vágok a szavába, illedelmes vagyok vele, finoman bókolok neki, mindig figyelek rá, és haza kísérem. Eddig csak ölelés meg puszi volt, de szeretnék tovább lépni vele, de nem tudom hogyan, és, hogy ő akar-e. Mindketten ugyan olyan stílusúak vagyunk (bakancs, fekete cuccok, zenekarok pólók). Rengeteg dologban hasonlítunk.
Egy gond van, hogy jövő nyáron kimegy külföldre dolgozni, mert addigra már 18 lesz. Szeretnék vele mielőbb járni, de nem tudom, hogyan közeledjek felé, hogy ne vegye tolakodásnak, mert a nagyon nyomulós fiúkat nem szereti. Tehát, mit csináljak, hogy meghódítsam? Segítsetek, mert ez nagyon fontos számomra.
Ui: Ha kimegy külföldre, akkor majd-ha összejön-szakítsak vele, vagy legyen távkapcsolat?
Köszi előre is?
Ugyan,annyit nem gáz megkérdezni hogy;"Figyi,én bejövök neked?".Választól függ merre viszed a beszélgetést ezek után.El is hülyéskedheted,veheted komolyan a válaszát,akármit is mond.Én rákérdeznék,az a biztos.((Ha nem mered megkérdezni,hát nagy kaland,markold meg a seggét.Egyből kiderül hogy milyen talajon álltok xD Ezt a részt nehogy komolyan vedd,hiszen nem szereti a nyomulós srácokat...más lánynál lehet működne)
Kellemetlen udvarolni egy lánynak rohadt sokáig,majd miután fél éven át fűzted,jön egy két napja megismert valaki,hogy ő a barátja.Ne akarj a barátzónába kerülni,elég szar ott.Ez egy saját tapasztalat,simán elképzelhető hogy én néztem be az illető hölggyel anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!