Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy kezdjek bele? (bocsi...

Hogy kezdjek bele? (bocsi hosszú lett)

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Szóval az lenne a gondom,hogy semmihez sincs már lassan kedvem.Eddig alapból egy nagyon energikus,lány voltam,aki mindig hülyéskedett a barátjaival.Csak az utóbbi időben semmihez sem lett kedvem.Mostanság minden nap ugyanolyan.Felkelek,megmosakszok-fogatmosok,megfésülködök,reggelizek,beülök a gép elé,zenét hallgatok,facebook,néhány oldalra felnézek,és már este is van.Én ebbe már beleuntam.Beteg is lettem,semmit sem tudok csinálni szinte,azon kívül amit felsoroltam,ja és még ugye megírom a házit.Ennyi lenne....Meg erre még az is rátesz egy lapáttal hogy egy senkinek érzem magam,akinek semmi haszna sincs.Lenne egy illetve 2 életcélom,az egyik nagy valószínűséggel pár éven belül sikerülni fog.Az az hogy fodrász szeretnék lenni.Oké,az sikerülni fog nagy valószínűséggel,de viszont a másik szerintem soha nem fog sikerülni.Az a nagy "álmomhoz" nagyon sok minden kellene.Énekesnő szeretnék lenni.Most lehet kinevetni,de ez nem egy ilyen kis fellángolásnak érzem,mint a legtöbb tininél.Szóval ha elvégzem a fodrászsulit énekelni szeretnék,ugye a fodrász munka mellet.Csak nem tudom hogy csináljam.Ugye az hogy jó a hangom az egy dolog,de ehhez is még sok minden kellene.kellene. Xfaktorba,és a Megasztárba nem akarok menni,mert szerintem azt a műfajt,amivel én szeretnék foglalkozni nem nagyon fogadnák el,és ráadásul gondoljunk bele.Hány xfaktor győztes illetve xfaktor énekes van még úgy hogy annyit énekel?Hány olyan énekesük volt(most nem csak a győztesekre célzok),akik még mindig rendszeresen énekelnek?Hány lemezt adtak ki?Ez csak az én véleményem,de szerintem nem annyira érdemes oda elmenni.Pár évig tartana a nagy siker,hogy mennyi ember ismer,és utána elfelejtenek.És most nem tudom hogy csináljam,hogy legyen énekesnő.Meg elvileg jó a hangom,de azért én nem vagyok benne olyan 1000%-ig biztos.Elvégre is nem túl képzett a hangom,énekelni csak akkor szoktam mikor itthon vagyok egyedül,benyomok egy számot,és arra énekelek.Szóval lehet hogy most néhány embertől jön majd a negatív válasz,hogy jaj de nagy problémád van,meg még ráérsz gondolkozni,de én igenis már a jövőmön gondolkozok. Még egyszer ez nem egy ilyesmi fellángolás volt,hanem engem ez tényleg érdekel,és ezt szeretném csinálni.Meg még ráadásul az is elveszi az én drága kis életkedvemet,hogy alapból van egy sztár,akit nagyon szeretek,és bármit megtennék hogy életemben legalább egyszer láthassam,és ha nem is tovább,de 5 percig hagyj beszélhessek vele.Csak sajnos ez sem fog soha bekövetkezni mert alapból félek ráírni,másik meg az hogy a szüleim kinyírnának hogy hogy merészelsz neki írni,mert ő egy igazán megbecsült ember,és szerintem minden ember tanulhatna tőle.:D Őszinte leszek nekem ő a példaképem.xd

Szóval valakinek van valami ötlete,hogy hogy is kezdjek bele az éneklésbe majd pár év múlva?xd

Előre is megköszönöm mindenki válaszát,de kérlek benneteket,hogy a lenéző,utálkodó válaszokkal kíméljetek...:)

2015. szept. 17. 10:40
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

te nem olyan vagy mint egy álmodozó tinilány hanem te magad vagy egy álmodozó tinilány!!!

mai világban simán lehetsz híres akkor is ha otthon énekelsz, felrakod youtubera és mások meghallgatják...

nehogy azt hidd, hogy 20.000 ember előtt fogsz egy stadionban énekelni 2 hét múlva...mindenki alul kezdi...neked lehet a youtube az alja, de kezdheted máshogy is...

Akár beállhatsz egy zenekarba énekesnek...

22F

2015. szept. 17. 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Ha valamit nagyon akarsz ahhoz nem elég az,hogy " énekelgetek " szerintem nem sokat teszel a célodért ahogy az írásodból kiderül. Én napi 3 órát tanulok nyelvet mert tudom,hogy van célom vele. Ha eljárnál magántanárhoz,vagy zeneiskolába fejleszteni magad,mindjárt máshogy festene a dolog..de így sztem felejtsd el mert nem lesz elég,hogy néha unalmadbam benyomsz pár számot és úgy énekelsz hogy senki nem hallja. Még a hibáidat se javítja ki senki..
2015. szept. 17. 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Pedig a legnagyobb eséllyel egy tehetségkutató műsorral fedeznek fel ha van benned valami. A lemezkiadásban nincs akkora pénz mint régen hiszen minden hang és képanyag megy fel a netre egyből nem véletlenül 1-2 ezer egy cd vagy dvd. Az élő zenéléssel, vagy haknizással lehet jól keresni ha népszerű leszel. Persze ha a hiénák egyáltalán hagynak neked valamit, mert ugye majd jönnek azzal hogy a reklámok, bérleti díj, jutalék, jogi kiadások, látványterv, meg még ki tudja mire százezrek vagy millák repkednek.
2015. szept. 17. 11:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Konzultálnod kéne legelőször egy énektanárral, aki képes meghallani, hogy a hangod jó e vagy nem. Ha tényleg jó a hangod és érdemes fejleszteni, akkor zene akadémiára kéne jelentkezned, de hogy oda felvegyenek előtte is foglalkoznod kell a zenével. Tanulj meg hangszeren is játszani esetleg, s mellette énekelni, magánórákra járjál el, stb.

Ezek után akár szerezhetsz egy bandát is - nem tudom milyen stílusban akarsz énekelni, de az írtad, hogy tehetségkutatón nem fogadnák el a műfajod - akikkel adhattok koncerteket itt-ott. Nálunk szokott lenni időközönként amatőr bandáknak szervezett hepaj.

Tehát, azt javaslom mindenképpen tanuld a zenét, az sokat segíthet.

2015. szept. 17. 13:58
 5/6 anonim ***** válasza:

"Felkelek,megmosakszok-fogatmosok,megfésülködök,re

ggelizek,beülök a gép elé,zenét hallgatok,facebook,néhány oldalra felnézek,és már este is van.Én ebbe már beleuntam."

"Meg erre még az is rátesz egy lapáttal hogy egy senkinek érzem magam,akinek semmi haszna sincs."

Sértés nélkül írom neked, hogy ezt azért érzed így, mert így is van. Házimunka? Nyelvtanulás? Segítesz bármit a szüleidnek? Ha már úgyis otthon vergődsz egész nap, akkor miért nem vállalsz önként, vagy nagyon kevés pénzért gyerek- vagy kutyaszitterkedést, időseknek segítséget a bevásárláshoz, receptkiváltáshoz, elmehetnél legalább hetente egyszer 1-2 órára egy közeli kutyamenhelyre önkénteskedni... rögtön azt éreznéd, hogy fontos és értékes ember vagy és a napok csak úgy repülnek, alig van időd Facebookozni, mégis kitűnően érzed magad a bőrödben!

2015. szept. 17. 14:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudod igen szoktam mindig otthon segíteni,de ez betegen eléggé nehezen kivitelezhető,úgy hogy alig bírok kimászni az ágyból!
2015. szept. 17. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!