Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom van, de más fiú is tetszik. Mit tegyek? A történetem elég hosszú, és nem tudom, hogy mihez kezdjek.16/L
Persze, sablon duma, hogy ne hagyd ott a biztosat a bizonytalanért, de ez csak akkor érvényes, ha 30 évesek vagytok, házasok, közös lakásban, két gyerekkel, és a férjed feltétel nélkül szeret, mindent megad neked és soha nem bántana.
Na az biztosnak számít, de egy tiniszerelem egy idegbeteg lelki roncs fiúval, na az nem.
Ha nem lenne a másik srác, akkor is azt mondanám, hogy hagyd ott a francba. Aki képes megrángatni, kigáncsolni, ordibálni veled, az egyrészt NEM szeret, másrészt veszélyes. Ha most ilyen, mi lesz később? Késsel megy neked, ha rosszat szólsz?
16 évesen amúgy is felesleges hosszú távra tervezni, ha ki is tart egy tiniszerelem a sulis évek alatt, utána úgyis vége lesz.
Természetes, hogy más tetszik, a barátodat már nem szereted, megbántott, meguntad... ha pedig vonzódsz a másik sráchoz, az ellen bizony nem lehet tenni.
Én azt mondom, hogy igenis lépj az új fiú felé, legyél csak nyitott egy új szerelemre, hátha benne tényleg igazit találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!