Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi meghív egy italra, az "kötelez" engem valamire?
30-as
Nem kell őket provokálni.
Nem az a gond, hogy kiválasztják kivel dugnak vagy hgy elfogadják tőlük a piát, hanem, hogy úgy tesznek a nem jó pasik esetében, mintha naivan rácsodálkoznának annak szándékaira...
Érdekes módon arra egyik sem reagálna, hogy miért nem inkább NEM fogadja el azt a piát és vesz magának a saját pénzéből az ilyen esetekben?
Sztem emg arról van szó, hogy a nem jó pasik lehúzását egyszerűen nem érzik lehúzásnak.
A nem jó pasikat fejni lehet, sőt sikk.
A jó pasitól elfogadja a közeledést, a nem jó pasitól meg a piát. Ugyanaz történik, ugyanúgy, ugyanazzal a szövegkönyvvel, de mégis egész más értelmezést kapnak.
Én vagyok a szociopata?
Ez jó! :D
Akkora szociopata vagyok, mint ahogy írtam a 20-as hsz-emben.
Senkitől nem fogadok el soha semmit, mert tudom mire megy a ki a játék, tudom mit akarnak, ezért lehetőséget sem teremtek.
Szociopata... Ez esküszöm, jó! :D
Fura életemben 1 kezemen megtudom számolni hány ismeretlen nőnek vettem piát :) Egyből sem lett semmi.
Ellenben, akinek lóf/szt sem fizettem azzal annál több :)
35-ös
Egy kissé tényleg furcsa vagy, meg kell hagyni.
20-as hszben ezt írod: "Ha engem akarnának se tudnának meghívni semmire, mivel mindig magamnak fizetek mindent"
22-ben pedig továbbra is adod a meglepettet, ha valaki meghívás alatt nem a saját pénze ingyen szórását érti.
Ha egyszer nem fogadsz el férfiaktól piameghívást, mert pontosan tudod a jelentését, akkor minek küzdesz a nőknek ellentételezés nélkül járó ingyen piáért?
Nagyon félrement ez a beszélgetés.
Az eredeti kérdésre továbbra is a a válasz, hogy semmire nem kötelez, de tényleg semmire.
Viszont ha nem szimpatikus a pasi, és egy fél órás dumálásra sem akarod megadni neki az esélyt, akkor nem korrekt elfogadni, mivel pontosan tudod, hogy a meghívás egy randira hívás.
A randi/beszélgetés sem kötelez amúgy semmire, de pont ezért akinek még ezt a lehetőséget sem adod meg, attól miért fogadnád el az italt/mozijegyet bármit.
Minden más már csak a bullshit kategória, hogy de te tudod, hogy én tudom, hogy te tudod, hogy az ital után mi jön
Igen! Neked is meg kell hívnod őt egyre, s kvittek lesztek.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!