Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi meghív egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi meghív egy italra, az "kötelez" engem valamire?

Figyelt kérdés
2016. júl. 18. 17:56
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
0%
Melyik jó csajnak fizethetem a belépőjét a szigetre?:) Cserébe szopást elvárok :)
2016. júl. 18. 19:25
 32/43 anonim ***** válasza:
35%

30-as

Nem kell őket provokálni.

Nem az a gond, hogy kiválasztják kivel dugnak vagy hgy elfogadják tőlük a piát, hanem, hogy úgy tesznek a nem jó pasik esetében, mintha naivan rácsodálkoznának annak szándékaira...

Érdekes módon arra egyik sem reagálna, hogy miért nem inkább NEM fogadja el azt a piát és vesz magának a saját pénzéből az ilyen esetekben?

2016. júl. 18. 19:28
 33/43 anonim ***** válasza:
22%
Mert az ingyen pia az kell a szervezetének, az ilyen mind megérdemelné, hogy beginázzák. Egyből maguknak vennék a piákat :)
2016. júl. 18. 19:30
 34/43 anonim ***** válasza:
30%

Sztem emg arról van szó, hogy a nem jó pasik lehúzását egyszerűen nem érzik lehúzásnak.

A nem jó pasikat fejni lehet, sőt sikk.

A jó pasitól elfogadja a közeledést, a nem jó pasitól meg a piát. Ugyanaz történik, ugyanúgy, ugyanazzal a szövegkönyvvel, de mégis egész más értelmezést kapnak.

2016. júl. 18. 19:35
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a szociopata?

Ez jó! :D

Akkora szociopata vagyok, mint ahogy írtam a 20-as hsz-emben.

Senkitől nem fogadok el soha semmit, mert tudom mire megy a ki a játék, tudom mit akarnak, ezért lehetőséget sem teremtek.

Szociopata... Ez esküszöm, jó! :D

2016. júl. 18. 19:36
 36/43 anonim ***** válasza:

Fura életemben 1 kezemen megtudom számolni hány ismeretlen nőnek vettem piát :) Egyből sem lett semmi.

Ellenben, akinek lóf/szt sem fizettem azzal annál több :)

2016. júl. 18. 19:41
 37/43 anonim ***** válasza:
8%

35-ös

Egy kissé tényleg furcsa vagy, meg kell hagyni.

20-as hszben ezt írod: "Ha engem akarnának se tudnának meghívni semmire, mivel mindig magamnak fizetek mindent"

22-ben pedig továbbra is adod a meglepettet, ha valaki meghívás alatt nem a saját pénze ingyen szórását érti.

Ha egyszer nem fogadsz el férfiaktól piameghívást, mert pontosan tudod a jelentését, akkor minek küzdesz a nőknek ellentételezés nélkül járó ingyen piáért?

2016. júl. 18. 19:47
 38/43 anonim ***** válasza:

Nagyon félrement ez a beszélgetés.

Az eredeti kérdésre továbbra is a a válasz, hogy semmire nem kötelez, de tényleg semmire.

Viszont ha nem szimpatikus a pasi, és egy fél órás dumálásra sem akarod megadni neki az esélyt, akkor nem korrekt elfogadni, mivel pontosan tudod, hogy a meghívás egy randira hívás.

A randi/beszélgetés sem kötelez amúgy semmire, de pont ezért akinek még ezt a lehetőséget sem adod meg, attól miért fogadnád el az italt/mozijegyet bármit.

Minden más már csak a bullshit kategória, hogy de te tudod, hogy én tudom, hogy te tudod, hogy az ital után mi jön

2016. júl. 18. 19:50
 39/43 Noren1989 ***** válasza:

Igen! Neked is meg kell hívnod őt egyre, s kvittek lesztek.

26/F

2016. júl. 18. 21:56
 40/43 anonim ***** válasza:
Nem rossz ötlet Noren1989, de őszintén, mennyi esélyt látsz rá, hogy egy semmibe se nézett átlag palit meghívjon egy átlag nő(kiváltképp, ha már tudja, hogy nem akar a férfitól semmit)?
2016. júl. 18. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!