Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi meghív egy italra, az "kötelez" engem valamire?
Ne vegye már a pasi üzenetértékűnek, ha meghív egy lányt italra, hogy aztán tartoznak neki.
Ha önszántából hívja meg a lányt, akkor ne reklamáljon!
Legyen benne annyi gerinc, hogy ha akar valamit, akkor elmondja és nem jön ilyen módszerekkel hátulról!
Ne vegye már a nő üzenetértékűnek, ha meghívják egy italra, hogy az a dehidratáltság miatti aggódásból fakad.
Ha önszántából fogadja el a lány, akkor ne reklamáljon!
Legyen benne annyi gerinc, hogy ha nem akar tőle semmit, akkor elmondja és nem jön ilyen módszerekkel hátulról!
Legyünk már tisztában vele, hogy az italmeghívás nem egy népegészségügyi jó cselekedet a dehidratáltság ellen, hanem egy felhívás, hogy szívesen megismernélek, szívesen beszélgetnék, randiznék veled.
Ez nem azt jelenti, hogy egy (kettő-három) ital meghívás után rögtön az ágyban kell kikötni, és azt sem jelenti, hogy a beszélgetés után újabbnak kell követnie, azt viszont mindenképpen jelenti ha elfogadja a nő, hogy a srácnak van esélye egy randira.
A nők gyakran panaszkodnak, hogy a férfiak manapság nem tudnak udvarolni, a "elfogadom az italt, de az csak azért van, hogy ne legyek szomjas" duma után felvetődik, hogy vajon a nők tudják e fogadni az udvarlást...
14-es, lehet most meghökkentő dolgot mondok, de ismerkedni nem kötelező még italmeghívás miatt sem!
Szerinted az ilyen fair dolog?
Adok egy 1000-rest és mondom, hogy vedd el, neked adom.
Miután elvetted, közlöm, hogy fizesd vissza a dupláját, ha már elvetted az 1000-resemet.
Érted a lényeget?
Miért nem lehet megmondani face to face, hogy akarsz valamit? Miért kell sunyi módon elvárni valamit, ha benne van a pakliban, hogy a másik esetleg nem akarja?
15-ös
Ne gyere már észérvekkel, abból nem értenek.
Jó, hogy fel nem hoztad már nekik, hogy esetleg fizethetnék a piájukat ÉS maradhatnának beszélgetni, tudod, mint a feministák által sokat emlegetett "egyenlő felek"...
(kb. 120 év múlva majd felhozom témának, hogy mi lenne, ha egyszer ők hívná... áh, mindegy, never mind)
16-os: ha nyújtasz felém egy ezrest, és azt mondod, hogy vegyem el, nemet fogok rá mondani. Mivel biztos vagyok, hogy az ezresért valamit szeretnél.
Ha elveszem, akkor viszont az a minimum, hogy meghallgatom, hogy mit is akarsz. Ha már az első pillanatban tudom, hogy szóba sem fogok veled állni, akkor egy mosoly keretében közlöm, hogy köszönöm a lehetőséget, de nem szeretnék élni a felkínált pénz lehetőségével.
16-os
Mi a jó büdös, bűbánatos isten fasxáért veszem el tőled az 1000-est?
Ha erre az egyre válaszolsz nekem, készségeseden felelek minden kérdésedre...
Ha engem akarnának se tudnának meghívni semmire, mivel mindig magamnak fizetek mindent, szóval a pasinak ilyen gondja nem lenne.
Másrészt meg nem fogom hagyni soha, hogy megfordulhasson a fejében, hogy tartozok neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!