Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy igazi jó pasival járni, aki után megfordul a többi nő? Inkább jó, vagy inkább kockázatos?
Ez eleg sokmindentol fugg, pl attol, h Te mit akarsz tole, vagy o mit akar Toled. Egyebkent pedig az, h vki "jo pasi", eleg relativ. Lehet, h aki szamodra jo pasi, az mas szamara gaz, vagy csak szimplan atlagos. En pl jartam modell pasival; kulsore minden stimmelt rajta, ami a nagy konyvben meg van irva, izmos, magas test, ferfias, szimmetrikus arc, nagy szemek - nemhiaba volt modell. De a jellemet illetoen egy s**gfej volt, ami maris ront azon, h "jo pasi" legyen.
A mostani parom nem modell, viszont szamomra a legjobb pasi, akivel valaha is tallakoztam. Lehet, h messze nem jon be annyi nonek, mint a masik, de nekem o a tokeletes.
Nincs rekciója mindenkinek erre. Semleges. Engem (nő) megnéznek de nem érdekel, megyek ugyanúgy tovább, beszélgetek akivel vagyok.
10, az a bajod hogy nem téged néznek meg a nők? Lehet nem hajlanak arra.
Fantasztikus érzés .. ne hagyd ki!!
;-)
Mikor a strandon a testemet kenegeti finom kókusz illatú napolajjal, a többi nőci úgy figyel bennünket, mint akinek nem jutott dinnyeföld. Én ilyenkor méltóságteljes arcot vágok, mint egy egyiptomi uralkodónő. Lassú mozdulatokkal fordítom el a fejem, a tökéletes hatás kedvéért, bár néha azért odavetek nekik egy szánakozó pillantást.:)
A párom úgy néz ki, mint Christopher Reeve fénykorában, csak egy kicsit még férfiasabb kiadásban.
Természetesen. Sokszor próbálják megkörnyékezni, mikor elhagyom a terepet,de mivel egy igazi úriember, nagyon határozottan elutasítja őket. Ó istenem mennyipityergéstp kellett végignéznem
14# köszi, mert pont ilyesmi válaszokat kerestem.
Mondjuk nekem Christopher Reeve pont nem annyira tetszik a hollywoodi nagyok közül, de attól még veszem a lapot.
#11-es valaszolo vagyok. Na, pont errol beszeltem, amit a #14-es is ir :D Ez teljesen relativ. Christopher Reeve nekem pl sosem jott be, m vekony a szaja es mindig is furanak talaltam az orrat :D Persze, ettol meg jo pasi, de nem pisilnem ossze magam tole, plane nem sullyednek odaig, h bamuljam a nojet es meg irigykedjek is :D
Ez egyebkent attol is fugg, h a no milyen. Ha van eleg onbizalma, es mondjuk kulsore jol nez ki a no is, akkor akad neki olyan pasi, aki tobb nonek tetszik. Egy jobb no tud valogatni, egy kevesbe jo pedig nem, ennyi. De nem csak a kulso fogja megtartani a masikat.
Nekem ket ilyen extran jo pasi volt az eletemben az elso pasim es az ex ferjem. Az elso pasimnal nagyon buszke voltam ra egy percre sem voltam feltekeny, a volt ferjemmel viszont mar akkor tudtam, hogy elmegy valakivel ha bement dolgozni, vagy nyaralas, vagy akarmi.
Mindezt ugy, hogy en is jo no vagyok, mindenki szerint mi voltunk a tipikus genetikai lottos alompar, de megcsalt amin tulkepp nem lepodtem meg. Ennek nem volt koze a kulsejehez, etikailag mas elkepzelesunk volt az eletrol:-)))Ahogy elvaltunk mindkettinket megrohamoztak ajanlatokkal, sirtunk a rohogestol, egyebkent a mai napig baratok vagyunk. En ujra ferjhez mentem, o is megnosult es azota el is valt. A jelenlegi ferjem is vonzo, de nem tennem jo pasi kategoriaba az alkata miatt viszont igy szeretem ahogy van, plusz szaz szazalekosan megbizom benne.
Szoval ha bizalom akkor jo erzes, h mindenki rad irigykedik ha viszont ez nincs meg akkor egy paranoid remalom:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!