Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy igazi jó pasival járni, aki után megfordul a többi nő? Inkább jó, vagy inkább kockázatos?
Figyelt kérdés
2016. júl. 18. 12:13
1/19 anonim válasza:
Kérdezd meg a menyasszonyom....
2/19 anonim válasza:
Engem nem érdekel, hogy ha megfordulnak a nők utána vagy megnézik.
3/19 Noren1989 válasza:
Mintha időzített bombán ülnél.
26/F
4/19 anonim válasza:
Ha féltékeny típus vagy akkor szar, és megmérgez. Ha bizalom van akkor minden rendben.
23/F
5/19 anonim válasza:
Jézus, az a pasi jellemétől függ. Attól, hogy egy pillantás alapján megfordul utána a legtöbb nő, még lehet, hogy veri a feleségét/barátnőjét, meg az is lehet, hogy csodálatos, hűséges, szerető és gyengéd férfi. Szóval semmit nem lehet tudni róla, milyen vele valójában - ennyi alapján.
Értsétek már meg, hogy az emberen belül is vannak tulajdonságok, nem csak kívül...!!!!
6/19 A kérdező kommentje:
1# Megkérdezem én, mutatsd meg neki a kérdést.
Mondjuk nem hiszem, hogy "igazi jó pasi" vagy.
2016. júl. 18. 12:47
7/19 A kérdező kommentje:
5# Nyilván, tudom, tudja itt mindenki. De itt most nem a többi dologról van szó, pusztán arról a részletről, hogy mennyire zavaró avagy imponáló, ha nagyon jó néz ki a férfi.
2016. júl. 18. 12:49
8/19 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Akinél ez zavaró vagy imponáló, az már rég rossz. A járás (vagy együttlét) 99%-át nem úgy tölti az ember, hogy mászkál az utcán, mutogatja a pasiját és emberek forognak utána. Nem ezen múlik.
9/19 A kérdező kommentje:
Ugyan mi benne a rég rossz? Mindenre van valami reakciója az embernek. Ez érdekel, hogy ez milyen érzelmeket vált ki.
2016. júl. 18. 13:20
10/19 anonim válasza:
Engem idegesit, mert akkor nem en vagyok a kozeppontban.
Kulonosen ellenszenves, ha meg ontelt is hozza.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!